Κρυσταλλία: Το πάρτι γενεθλίων του γιου της είχε θέμα τα Χριστούγεννα

O γιος της τραγουδίστριας έγινε ενός - Δείτε φώτο από τη διακόσμηση και τον μπουφέ του πάρτι του

Κρυσταλλία: Το πάρτι γενεθλίων του γιου της είχε θέμα τα Χριστούγεννα

Η Κρυσταλλία έγινε για πρώτη φορά στις 22 Δεκεμβρίου του 2021 και χθες ο γιος της έγινε ενός έτους ακριβώς. Η παρουσιάστρια διοργάνωσε στον μικρό εορτάζοντα ένα ιδιαίτερο πάρτι γενεθλίων το οποίο μιας και πέφτει τόσο κοντά στις γιορτές, έχει ως θέμα τα Χριστούγεννα.

krustallia parti gios 10

Στη διακόσμηση επκρατεί το κόκκινο χρώμα ενώ στα μπαλόνια και τον μπουφέ υπάρχουν και μικρές πινελιές χρυσού.

Την τούρτα μπορεί να μην την είδαμε ακόμα, αλλά από τον μπουφέ εντυπωσιαστήκαμε. Χριστουγεννιάτικα cupcakes πράσινο γλάσο και πολύχρωμα, βρώσιμα διακοσμητικά, cake pops, gingerbread cookies σε σχήμα ανθρωπάκι.

krustallia parti gios 6

Η τραγουδίστρια προνόησε και για τους καλεσμένους του πάρτι και έχει ήδη ετοιμάσει τα δωράκια τους που τους περιμένουν σε μία άκρως χριστουγεννιάτικη συσκευασία με κόκκινο και καφέ χρώμα.

krustallia parti gios 1

Και όλα τα παραπάνω τα είδαμε μόνο με ένα Instagram Story που δημοσίευσε η Κρυσταλλία στο Instagram. Σύντομα ελπίζουμε να δούμε ακόμα περισσότερα και να απολαύσουμε όσα έχει ετοιμάζει για τον μικρό Νικηφόρο.

Κρυσταλία - Οι λιγοστές φωτογραφίες με τον γιο της

Η Κρυσταλία αν και ενεργή στα social media, είναι φειδωλή στις φωτογραφίες που αναρτά με τον γιο της. Ακόμα και σε αυτές τις λίγες που έχει δημοσιεύσει όμως είναι εμφανής η τρυφερότητα και η αγάπη που νιώθει.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved