Φλορίντα Πετρουτσέλι: Δημοσίευσε την πιο όμορφη φώτο με τα δύο παιδιά της

Μια καλοκαιρινή φωτογραφία με τον γιο και την κόρη της.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Δημοσίευσε την πιο όμορφη φώτο με τα δύο παιδιά της

Μετά από αρκετό καιρό η Φλορίντα Πετρουτσέλι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία με τα παιδιά της.

Μάλιστα αφορμή ήταν η ονομαστική εορτή της κόρης της Μαίρης, στις 15 Αυγούστου. Η όμορφη μαμά, ευχήθηκε χρόνια πολλά στην κόρη της, επιλέγοντας μια υπέροχη ασπρόμαυρη φωτογραφία και με τα δυο της παιδιά, από τις διακοπές τους.

Και οι τρεις τους φορούν τα μαγιό τους με την μικρή Μαίρη να έχει τα ξανθά μαλλάκια της μαζεμένα ψηλά.

florida

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι γενικά δεν αναρτά συχνά φωτογραφίες των παιδιών της. Ειδικά το τελευταία διάστημα, είναι λογιστές με εξαίρεση τα γενέθλια της μοναχοκόρης της στις 20 Ιουλίου. Τότε είχε δημοσιεύσει μια οικογενειακή φωτογραφία καθώς την ίδια μέρα έχει γενέθλια και ο σύζυγός της, Άρης Γούτος.


https://www.instagram.com/p/CRlf3EuMVve/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

« 20/7. Ίδια μέρα Γενέθλια Μπαμπάς και κόρη..Σήμερα γιορτάζουν οι αγάπες μου μεγάλες να είσαστε πάντα καλά.Χρόνια πολλά». Είχε γράψει χαρακτηριστικά στο post που έκανε στο Instagram.

Επιστρέφει στην τηλεόραση

Από τον Σεπτέμβριο η Φλορίντα Πετρουτσέλη επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Mega. Σύμφωνα με ανακοίνωση του καναλιού θα τη βλέπουμε στην εκπομπή “ Mega καλημέρα” που θα παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη. Την πρωινή παρέα συμπληρώνουν ο Κώστας Τσουρός και ο Θανάσης Πάτρας.

Αντίστροφα μετρά λοιπόν η γνωστή παρουσιάστρια για την επιστροφή της στην τηλεόραση μετά από αρκετά χρόνια αφού είχε επιλέξει να απέχει λόγω των παιδιών της.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μερικές από τις πρόσφατες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τον γιο και την κόρη της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved