Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της ( εικόνες)

Απολαμβάνει την αγκαλιά της κόρης της.

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της ( εικόνες)

Για ακόμα μια φορά η Πέγκυ Τρικαλιώτη μοιράστηκε με τους followers της στιγμές ευτυχίας με την κόρη της.

Τα τελευταία 9 χρόνια η ζωή της είναι γεμάτη από τέτοιες απλές αλλά τόσο ξεχωριστές στιγμές για τις οποίες είναι ευγνώμων.

Η ηθοποιός που όλα αυτά τα χρόνια πορεύεται επαγγελματικά διατηρώντας ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ ενώ σπάνια θα μιλήσει για την οικογένειά της.

Ακόμα όμως και τις φορές που έχει αναφερθεί στην μοναχοκόρη της, Φραντζέσκα είναι γιατί θέλει να δώσει κουράγιο σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί και αγωνίζονται χρόνια.


https://www.instagram.com/p/CKeF08dFPbP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έχει μιλήσει για την δική της εμπειρία και για τα συναισθήματά της όταν της ανακοίνωσαν ότι δεν θα μπορούσε να αποκτήσει παιδί. Ποτέ.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στην εμπομπή της Κατερίνας Καινούργιου δήλωσε πώς ήταν ένα θαύμα που έμεινε έγκυος καθώς οι γιατροί της έλεγαν συνέχεια ότι δεν μπορούσε κάνει παιδιά, ούτε καν με εξωσωματική.

«Ήμουν στο αυτοκίνητο με τον σύντροφό μου, με πήρε να μου πει τα αποτελέσματα των εξετάσεων που είχα κάνει και μου είπε ‘’για σένα Πέγκυ μου έχει τελειώσει αυτό, οριστικά’’. Σχεδόν δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε στο τηλέφωνο, του λέω με εξωσωματική, όχι μου απαντάει, δεν μπορείς», δήλωσε η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Όταν ο γιατρός μου απέκλεισε το γεγονός να γίνω μάνα, άρχισα να τρέχω και να κλαίω».

Όμως διέψευσε τους πάντες και εδώ και εννιά χρόνια η ζωή της έχει αποκτήσει άλλο νόημα.

Κατά καιρούς δημοσιεύει φωτογραφίες της Φραντζέσκας αλλά και του συντρόφου της Θανάση Δόση, τον άνθρωπό της, όπως αυτή ανήμερα των γενεθλίων του.


https://www.instagram.com/p/CUkGSDMIIud/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τη φωτογραφία με τη κόρη της καθώς και πέντε σχετικά πρόσφατες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved