Πέγκυ Τρικαλιώτη: Φωτογραφίζει την κόρη της την ώρα που ακούει Κάλλας

Γοητεύτηκε η μικρή από την υπέροχη φωνή της απόλυτης ντίβας του λυρικού θεάτρου.

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Φωτογραφίζει την κόρη της την ώρα που ακούει Κάλλας

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη μοιράστηκε στο Instagram τη στιγμή που η κόρη της άκουσε την Μαρία Κάλλας να τραγουδά.

Η Φραντζέσκα, η Φραν όπως την αποκαλεί χαϊδευτικά η μαμά της, καθόταν στον καναπέ του σπιτιού της βλέποντας στην τηλεόραση την Ελληνίδα υψίφωνο και παρασύρθηκε από την μοναδική φωνή της.

Η μαμά της την απαθανάτισε τη στιγμή και δημοσίευσε δύο φωτογραφίες σχολιάζοντας:

«Όταν η Φραν ξεκινάει να μου λέει " αααα τι ωραία φωνή που έχει αυτή η τραγουδίστρια μαμά...”

trikalioti1

και μετά από λίγο έχει γυρίσει όλο της το σώμα και την έχει συνεπάρει ολοκληρωτικά αυτή η μαγική φωνή...Μια γενιά ακόμα ερωτευμένη με την Κάλλας...».

trikalioti

Η κόρη της, η ζωή της

Η Φραντζέσκα είναι 8 ετών και οι γονείς της, της έχουν μεγάλη αδυναμία. Η ηθοποιός έχει μιλήσει στο παρελθόν για το πόσο δυσκολεύτηκε να αποκτήσει παιδί.

«Είχα ένα ορμονικό πρόβλημα. Μου έλειπε κάποια ορμόνη, και μου έλεγαν πως δεν μπορώ να κάνω παιδιά. Είχα πάει σε όλους τους γυναικολόγους, και στους εξωσωματικούς. Μου έλεγαν όλοι το ίδιο. Μάλιστα είχα στείλει τις εξετάσεις σε εξειδικευμένο εργαστήριο του Λονδίνου, και στα αποτελέσματα μου έλεγαν πως έχω 0,01% πιθανότητες να μείνω έγκυος. Αυτό έγινε τον Σεπτέμβρη. Και τον Οκτώβρη, έμεινα έγκυος», είχε πει στην εκπομπή «Πρωινό μου»
συνεχίζοντας:

«Τελείως τυχαία έμαθα πως έχω αυτό το πρόβλημα. Είχα πέσει σε κατάθλιψη επί ένα χρόνο. Μόνο οι γυναίκες που το βιώνουν το καταλαβαίνουν. Δεν μου είχαν δώσει ούτε καν την ελπίδα να δοκιμάσω. Και όταν ήρθε αυτό το χαρτί έπεσα πάρα πολύ. Μέσα μου όμως, έλεγα πως δεν είναι δυνατόν. Και πως ο άνθρωπος μπορεί να τα καταφέρει όλα.... Δυο-τρεις μήνες πριν μείνω έγκυος, πήγα σε έναν ενδοκρινολόγο, που με βοήθησε πολύ ψυχικά και σωματικά. Αυτός ο άνθρωπος, το μόνο που έκανε ήταν να μου δώσει την ορμόνη που μου έλειπε, και ήταν ο μόνος που μου είπε, πως πιστεύει ότι έχω ένα 30% πιθανότητα να μείνω έγκυος. Πήρα αυτό το χάπι, και όντως έμεινα έγκυος».

Ολα αυτά ανήκουν στο παρελθόν καθώς η Πέγκυ Τρικαλιώτη και ο σύντροφός της Θανάσης Δόσης βλεπουν το παιδί τους να μεγαλώνει και αυτό είναι ίσως η μεγαλύτερη ευτυχία τους. Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες της Φραν που έχει δημοσιεύει η μαμά της στο Instahgram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved