11 μηνών snowboarder ενθουσίασε το διαδίκτυο τα τελευταία 24ωρα (vid)

Γνωρίστε τη Wang Yuji, την 11 μηνών Snowboarder που τρέλανε το διαδίκτυο

11 μηνών snowboarder ενθουσίασε το διαδίκτυο τα τελευταία 24ωρα (vid)
www.news.cn

Πολλοί άνθρωποι πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να εξελίξουν το ταλέντο τους σε ό,τι κάνουν και περνούν μήνες ολόκληρους κάνοντας ασταμάτητη προπόνηση. Ωστόσο, για αυτή την μικρή Κινέζα, φαίνεται ότι γεννήθηκε με αυτό το ταλέντο.

Η Wang Yuji μπορεί να μην είναι ούτε καν ενός έτους αλλά έχει κάνει το internet να μιλά για εκείνη αναδημοσιεύοντας το ταλέντο της στο snowboard.

Αν και το μικρό κορίτσι έμαθε να στέκεται στα πόδια του τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν την εμπόδισε από το να δοκιμάσει τις δυνατότητές της στη σανίδα.

Η Wang, που είναι μόνο 11 μηνών, ακολουθεί τα βήματα της μητέρας και του πατέρα της.

Αρκετοί skiers και snowboarders τρίβουν τα μάτια τους βλέποντας την Yuji επάνω στη σανίδα της. Ίσως να είναι και η πιο μικρή snowboarder.



Στο βίντεο, η μικρούλα φαίνεται να στέκεται και να ισορροπεί στη σανίδα της, ενώ μπροστά της βρίσκεται ο μπαμπάς της που κρατά τη σανίδα με ένα σχοινί. Μιλώντας στο GlobaLink ο περήφανος μπαμπάς ανέφερε: "Δεν είναι ικανή ακόμη να τσουλήσει μόνη της, γι' αυτό και κρατώ τη σανίδα της με ένα σχοινί. Αυτό το κάνω γιατί δεν μπορεί ακόμη να ελέγξει την κατεύθυνση της σανίδας της. Κάποιες φορές αν το χιόνι είναι καλό, μπορεί να τσουλήσει μόνη της. Πραγματικά της αρέσει πολύ, είναι σούπερ χαρούμενη όταν μπορεί να πάει μακριά!".

Σύμφωνα με την μητέρα της, η Wang δεν μπορεί ακόμη να περπατήσει καλά αλλά μπορεί να κάνει σκι μόνη της.

"Ενθαρρύνουμε το παιδί μας να ξέρει τι σπορ μας αρέσουν. Εγώ και ο πατέρα της μπορούμε να κάνουμε σκι και έτσι της αγοράσαμε ένα μικρό snowboard. Σκοπεύαμε να την αφήσουμε να κάνει όταν θα ήταν μεγαλύτερη αλλά της άρεσε πολύ. Ήταν πραγματικά χαρούμενη και διασκέδαζε τσουλώντας στο χιόνι", ανέφερε.

Η μικρή έχει ταλέντο και σίγουρα θα μας απασχολήσει ξανά στο μέλλον.

πηγη φωτογραφιών: news.cn

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved