Γιώργος Παπαδόπουλος: Η πρώτη φωτογραφία και με τους δύο γιους του μαζί

Την πρώτη φωτογραφία και με τους δύο γιους του μαζί δημοσίευσε ο τραγουδιστής στο Instagram.

Γιώργος Παπαδόπουλος: Η πρώτη φωτογραφία και με τους δύο γιους του μαζί

Σε πελάγη ευτυχίας πλέον ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η σύντροφός του, Γαλάτεια Βασιλειάδη, καθώς στι αρχές του προηγούμενου μήνα έγιναν για δεύτερη φορά γονείς.

"Welcome baby Jordan... Και η μαγεία συνεχίζεται... Αν υπήρχαν λόγια θα τα έγραφα..." έγραψε ο τραγουδιστής κάτω από την πρώτη φωτογραφία με το νέο μέλος, λίγο μετά τον τοκετό.

giorgos papadopoulos gioi 7

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη έχουν έναν ακόμα γιο, τον τριών ετών Άγγελο. Ο τραγουδιστής, αν και ενεργός στα social media, διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την οικογενειακή του ζωή. Σπάνια αναρτά φωτογραφίες με την οικογένειά του και σχεδόν πάντα με αφορμή κάποια ιδαίτερη περίσταση, όπως γενέθλια ή γιορτή.

Η πρώτη φωτογραφία και με τους δύο γιους του μαζί

Την ονομαστική του γιορτή είχε ο μεγαλύτερος γιος του τραγουδιστή την περασμένη εβδομάδα. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος ευχήθηκε στον γιο του και διαδικτυακά, αναρτώντας την πρώτη φωτογραφία και με τα δύο παιδιά του μαζί σχολιάζοντας: "Η ζωή μου... Η συνέχεια μου... #happynameday #angelos #angel #myboy #love #child #father #cool #family".

giorgos papadopoulos gioi 1

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο τραγουδιστής και η σύντροφός του με τα παιδιά τους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved