Ήβη Αδάμου: Στο αεροδρόμιο με την κόρη της (εικόνες)

Μια σπάνια ανάρτηση με την κόρη της!

Ήβη Αδάμου: Στο αεροδρόμιο με την κόρη της (εικόνες)

Η Ήβη Αδάμου είναι η πρώτη φορά που μετά από καιρό μας δείχνει την κόρη της σε φωτογραφία. Η μικρή Ανατολή, όπως θα δείτε και εσείς, μεγάλωσε πολύ, μάκρυναν τα μαλλιά της και φανταζόμαστε ότι θα είναι μια κούκλα. Και λέμε "φανταζόμαστε" γιατί τόσο η Ήβη Αδάμου όσο και ο Μιχάλης Κουϊνέλης δεν έχουν δείξει ποτέ τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Κάθε άλλο. Την προστατεύουν όσο μπορούν από τα αδιάκριτα βλέμματα και σπάνια κάνουν αναρτήσεις μαζί της.


https://www.instagram.com/p/COVzq9lH8-m/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μία από αυτές τις σπάνιες φορές είναι και αυτή που θα δείτε παρακάτω. Μαμά και κόρη ταξίδεψαν αεροπορικώς και βρέθηκαν μαζί στο αεροδρόμιο. Φωτογραφίες δημοσίευσε η ίδια η Ήβη Αδάμου και όπως θα δείτε κρατάει από το χέρι την μικρή Ανατολή.

Η τραγουδίστρια, που φέτος θα εμφανίζεται στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου και του Πέτρου Ιακωβίδη πριν λίγες μέρες μίλησε στην κάμερα του Happy Day και αποκάλυψε σε ποιον έχει αδυναμία η 3,5 ετών κόρη τους.

«Το ότι θα είμαι μακριά από την κόρη μου είναι σίγουρα ένα άγχος. Η κόρη μου είναι ένα παιδί ανεξάρτητο και περνάει καλά γενικότερα ό,τι και αν κάνει. Αν τη ρωτήσεις ποιο τραγούδι θέλει να βάλουμε στο ραδιόφωνο, της μαμάς ή του μπαμπά, φυσικά θα πει του μπαμπά. Του έχει τεράστια αδυναμία. Και σε μένα έχει αλλά με τον μπαμπά υπάρχει κάτι παραπάνω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα καθώς και τις φωτογραφίες μαμάς και κόρης, παρακάτω.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved