Αδάμου - Κουινέλης: Η μικρή Ανατολή δεν έγινε εξώφυλλο στο νέο τους τραγούδι

Η κόρη τους είναι τα πάντα για εκείνους.

Αδάμου - Κουινέλης: Η μικρή Ανατολή δεν έγινε εξώφυλλο στο νέο τους τραγούδι

Με χαρά περιμέναμε το νέο τραγούδι του ζευγαριού που έχει τον τίτλο "Για σένα" το οποίο κυκλοφορεί ήδη από την Παρασκευή 4 Ιουνίου στα ψηφιακά καταστήματα και από την Δευτέρα 7 Ιουνίου το απολαμβάνουμε και από το Youtube..

Η έκπληξη που επιφύλασσε το ζευγάρι στους θαυμαστές του... τελικά δεν ήταν έκπληξη

Μέσα από τα σχόλια των διαδικτυακών τους φίλων, πιστέψαμε ακόμη και εμείς, ότι το κορίτσι στο εξώφυλλο του νέου τραγουδιού τους ήταν η κόρη τους Ανατολή-Νεφέλη... όμως τελικά δεν ήταν.

Το κορίτσι που ποζάρει έχοντας πλάτη στον φακό, δείχνοντάς τα πλεγμένα της μαλλιά δεν είναι η κόρη τους Ανατολή. Η φωτογραφία υπάρχει στο Unsplash και ανήκει στον φωτογράφο Artur Aldyrkhanov.

Τα σχόλια και τα likes ωστόσο κάτω από την ανάρτηση του Μιχάλη Κουινέλη, έπεσαν βροχή και όχι άδικα.

sxolia gia anatoli 1
sxolia gia anatoli 2
sxolia gia anatoli 3

Και οι δύο γονείς της μικρής Ανατολής, όλα αυτά τα χρόνια, έχουν καταφέρει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την κορούλα τους, προστατεύοντάς τη και επιτρέποντάς της να μεγαλώνει σαν ένα φυσιολογικό παιδί... Και αυτό δεν θα το άλλαζαν τώρα!

Στην gallery που ακολουθεί δείτε το εξώφυλλο που μπέρδεψε τους διαδικτυακούς τους φίλους και τις τελευταίες φωτογραφίες της Ανατολής, έτσι όπως της δημοσίευσε η μαμά, Ήβη Αδάμου, μετά το Πάσχα στο instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved