'Ηβη Αδάμου: Δείτε τη για 1η φορά να παίζει με την κόρη της - Μοναδικό βίντεο

Για πρώτη φορά δημοσιεύει η Ήβη Αδάμου βίντεο στιγμιότυπο με την μικρή Ανατολή!

'Ηβη Αδάμου: Δείτε τη για 1η φορά να παίζει με την κόρη της - Μοναδικό βίντεο

Τι και αν δεν δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο με την κόρη της, η Ήβη Αδάμου είναι μια τρυφερή μαμά και ασχολείται πολύ με την κόρη της. Απόδειξη; Το μοναδικό βίντεο που έχει δημοσιεύσει ποτέ μέχρι σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και που δείχνει μαμά και κόρη να παίζουν με τα κουζινικά μαζί.

Όπως θα δείτε στο Insta story που δημοσίευσε πριν μερικές ώρες η γνωστή τραγουδίστρια, "πίνει" τσάι μαζί με την κόρη της.



Όπως αναφέραμε και στην εισαγωγή μας, η Ήβη Αδάμου είναι φειδωλή στις αναρτήσεις με την κόρη της και γι΄αυτό προκάλεσε έκπληξη και χαρά μαζί το μικρό αυτό στιγμιότυπο που είδατε μόλις.

Τελευταία φορά που είχαμε δει το πόσο έχει μεγαλώσει η μικρή Ανατολή ήταν στις 6 Αυγούστου. Τότε μαμά και κόρη πόζαραν φορώντας το ίδιο μαγιό.

Ενώ η τελευταία φορά που είχαμε δει πώς μοιάζει η μητρότητα για την Ήβη Αδάμου (ξενύχτια, μπιμπερό κ.λ.π.) ήταν μέσα από την ανάρτηση και τις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει για τη γιορτή της μητέρας στις 10 Μαίου το 2020. Τότε η ίδια είχε σχολιάσει: "Εσύ με έμαθες να είμαι μαμά...να σκέφτομαι ως μαμά και να νιώθω μαμά κάθε στιγμή της ημέρας...το πιο όμορφο δυνατό και γλυκό συναίσθημα του κόσμου...σε αγαπώ...
#Ανατολήμου#κόρημου✨
#happymothersdaytomymama #happymothersdaytoallthemothers".

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις σπάνιες αυτές φωτογραφίες με τη μικρή Ανατολή, έτσι όπως τις έχει δημοσιεύσει η ίδια και ο σύντροφό της, Μιχάλη Κουινέλη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved