Νικήτας Αργυρόπουλος:O μεγάλος γιος της Μαρίας Μπακοδήμου έγινε 21 κι άλλαξε πολύ

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαρία Μπακοδήμου στο πλευρό του γιου της, Νικήτα.

Νικήτας Αργυρόπουλος:O μεγάλος γιος της Μαρίας Μπακοδήμου έγινε 21 κι άλλαξε πολύ

Μόνο χαρά και περηφάνια μπορεί να αισθάνεται η Μαρία Μπακοδήμου για τα παιδιά της.

Μεγάλωσαν, πήγαν στρατό και πλέον σπουδάζουν στο εξωτερικό.

Χθες, ο μεγάλος της γιος, Νικήτας Αργυρόπουλος είχε τα γενέθλιά του. Με αφορμή λοιπόν αυτή την τόση ξεχωριστή ημέρα, η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από το Άμστερνταμ, με την εξής ευχή: «Χρόνια πολλά Νικήτα μου. Χαρούμενα 21. Υγεία κι ευτυχία».


https://www.instagram.com/p/CV03gxJAMkO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μητέρα και γιος χαλαροί ποζάρουν στο φακό του 'Αρη Αργυρόπουλου που σπουδάζει στο Άμστερνταμ. Η Μαρία Μπακοδήμου, χωρίς ίχνος μακιγιάζ λάμπει από ευτυχία στο πλευρό του εορτάζοντα.

Όπως μπορείτε να δείτε, είναι ένα πολύ όμορφο αγόρι που μοιάζει αρκετά στον πατέρα του, Δημήτρη Αργυρόπουλο. Μάλιστα άφησε τα μαλλιά του να μακρύνουν υιοθετώντας ένα πιο ανέμελο στιλ.

Οι γιοι της Μαρίας Μπακοδήμου έχουν πολύ μικρή διαφορά ηλικίας και έχουν εξαιρετική σχέση μεταξύ τους. Παρόλο που πλέον ο καθένας βρίσκεται σε διαφορετική χώρα για τις σπουδές τους, δεν χάνουν ευκαιρία για να συναντηθούν.


https://www.instagram.com/p/BryYrVPFpj9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Υπενθυμίζουμε ότι ο Νικήτας ήταν ο πρώτος που έφυγε για σπουδές στο εξωτερικό. Όταν ήρθε η στιγμή να φύγει από την Ελλάδα, η μητέρα του έγραψε στο Instagram: «Η στιγμη που έρχεται πριν καν καταλάβεις οτι πέρασαν 18 χρονια και το παιδί σου φεύγει απο το σπίτι για σπουδές και για να στήσει τη ζωή του με τις δικές του επιλογές . Πίσω απο τα χαμόγελα κρύβεται τεράστια συγκίνηση και πολλα δάκρυα για την άδεια φωλιά. Καλο ταξίδι σε ολα τα παιδια που αρχίζουν το δικό τους δρόμο . Σε αγαπάω Νικητα μου κι εχω να πω οτι “Καλα τα καταφέραμε μεχρι εδω” #family #lifegoals #youngdreams».

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τον Νικήτα σε παλιότερες αναρτήσεις που έχουν κάνει οι γονείς του αλλά και ο αδελφός του στα social media.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved