Άρης Αργυρόπουλος: Αυτός είναι ο μικρότερος γιος της Μαρίας Μπακοδήμου (pics)

Τον Νικήτα, τον γνωρίσατε καλύτερα, τον Άρη όμως;

Άρης Αργυρόπουλος: Αυτός είναι ο μικρότερος γιος της Μαρίας Μπακοδήμου (pics)

Ο Άρης Αργυρόπουλος είναι ο μικρότερος γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και όπως και ο αδερφός του, έτσι και εκείνος είναι ένας περιζήτητος έφηβος.

Και οι δυο γιοι της Μαρίας, είναι «οι άνδρες της ζωής της» και αποτελούν για εκείνη την προτεραιότητας της ζωής της. Ωστόσο, από τη στιγμή που ο Νικήτας έφυγε στο εξωτερικό για σπουδές, έμεινε με τον βενιαμίν της οικογένειας και πλέον αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο της σε εκείνον.

Ο 17χρονος Άρης έχει δικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες του. Μέσα σε αυτές τις φωτογραφίες δεν βρίσκονται μόνο οι φίλοι και οι παρέες του αλλά και η οικογένειά του.

Του αρέσει ο στίβος, το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα ενώ δεν κρύβει την αδυναμία και την αγάπη που έχει για τη μητέρα του και τον αδερφό του.

Αδυναμία και αγάπη που έχει όμως και η μητέρα του για εκείνον. Ο Άρης την έχει κάνει αρκετές φορές περήφανη, με τις διακρίσεις του. Μία από αυτές ήταν σε αγώνες στίβου, στους οποίους και πήρε μέρος και μάλιστα κέρδισε το Αργυρό Μετάλλιο. Τότε η μητέρα του είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Θεούλης είσαι Άρη. Απροπόνητος από τραυματισμό και πήρες το αργυρό. Είμαι περήφανη για σενα».

Δείτε υπέροχες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved