Πόπη Τσαπανίδου: Τρελή και παλαβή για τον εγγονό της - Το απίθανο βίντεο

Ποιον αγαπάει περισσότερο, την κόρη της ή τον εγγονό της;

Πόπη Τσαπανίδου: Τρελή και παλαβή για τον εγγονό της - Το απίθανο βίντεο

Με ένα τρυφερό βίντεο, έδειξε η Μαρίνα τον έρωτα, την αγάπη, την αδυναμία που έχει η μαμά της, Πόπη Τσαπανίδου, στον πρώτο της εγγονό. Τον μικρό Έκτορα που της έχει κλέψει την καρδιά και το μυαλό.

Στην περίπτωσή της δημοσιογράφου, το γνωμικό "Του παιδιού μου το παιδί έιναι δυο φορές παιδί μου", ταιριάζει γάντι. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο παρακάτω, η γιαγιά Πόπη, κρατά το χεράκι του μικρού και χαϊδεύει το πρόσωπο και τα μαλλιά της, όσο η κόρη της απαθανατίζει την τρυφερή στιγμή, που δείχνει στην κυριολεξία το πόσο τρελή είναι με τον εγγονό της, με την ίδια μάλιστα να αναρωτιέται, ποιον αγαπά περισσότερο, την ίδια ή τον γιο της.

Στο poll απάντησαν οι περισσότεροι διαδικτυακοί της φίλοι, μαζί και εμείς, πατώντας το όνομα του μικρού Έκτορα.



Από τη μέρα που η κόρη της Μαρίνα έφερε στον κόσμο τον εγγονό της, η Πόπη Τσαπανίδου βρίσκεται κοντά της και τη βοηθά σε ό,τι χρειάζεται και απολαμβάνει στο έπακρο τις στιγμές μαζί τους.

Να σας θυμίσουμε το παρακάτω βίντεο που τη δείχνει να κρατά τον Έκτορα στην αγκαλιά της, χορεύοντας και τραγουδώντας το "Ερωτεύτηκα" της Έλλης Κοκκίνου.


https://www.instagram.com/p/CRXCO6ugA7J/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"-Παιδιά ο Έκτορας!
-Έκτορα ο κόσμος γεμάτος παιδιά!
Και φυσικά με το τραγούδι που μου ταιριάζει γάντι, αυτές τις ημέρες.
@ellikokkinou συγνώμη για την στιχουργική παρέμβαση, αλλά που να ξερες τότε... Ευκαιρία να το ξαναπείς σωστά ε;
? ❤ #xazoyiayia"

Στη gallery που ακολουθεί, θα δείτε μερικές από τις αναρτήσεις που έκαναν τις πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι, τόσο η Πόπη Τσαπανίδου, όσο και η κόρη της, Μαρίνα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved