Βαλεντίνη Ράντη: Στην θάλασσα με την αδερφή της, Αγάθη και την μπεμπούλα της

"❤️Έρωτας με την πρώτη ματιά ❤️" 

Βαλεντίνη Ράντη: Στην θάλασσα με την αδερφή της, Αγάθη και την μπεμπούλα της

Η Βαλεντίνη Ράντη τους τελευταίους μήνες πλέει σε πελάγη ευτυχίας και όχι άδικα. Η μητρότητα της χτύπησε την πόρτα τον Μάιο του 2021 φέροντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

"Η μπέμπα μας αποφάσισε πως θέλει να έρθει νωρίτερα στον κόσμο, για την ακρίβεια πολύ νωρίτερα ❤️όλα πήγαν καλά και ευχαριστούμε πολύ γι αυτό τον γιατρό μου ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΑΒΒΟΥΡΑΣ και την ομάδα του elpida stavrou ❤️ ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην ομάδα ΔΙΑΣ 102-1 για την πολύτιμη βοήθεια τους "άνοιξαν το δρόμο" για το πιο όμορφο ταξίδι στη ζωή μας ❤️", είχε γράψει κάτω από την πρώτη ανάρτηση που έκανε κρατώντας την στα χέρια της και δείχνοντάς μας το μικροσκοπικό της πατουσάκι.


https://www.instagram.com/p/CPd7z8NF3Gi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μαζί με τη δημοσιογράφο όμως, σε πελάγη ευτυχίας πλέει και η δίδυμη αδερφή της, Αγάθη. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι δύο τους ποζάρουν έχοντας στην αγκαλιά τους την μικρούλα, που στην κυριολεξία τους έχει κλέψει την καρδιά.

Πριν λίγες ώρες η Βαλεντίνη δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία που δείχνει την ίδια και την Αγάθη να απολαμβάνουν ένα φθινοπωρινό μπάνιο στη θάλασσα. Από την παρέα τους φυσικά δεν έλειπε και η μπέμπα.

"❤️Έρωτας με την πρώτη ματιά ❤️" σχολιάζει η Βαλεντίνη, δείχνοντας την Αγάθη να φιλά τρυφερά το χεράκι της ανιψιάς της.

valentini ranti agathi ranti moro 1

Αυτή όμως δεν είναι η μόνη φωτογραφία των δίδυμων αδερφών με το μωρό. Δείτε παρακάτω μερικές ακόμη κοινές τους φωτογραφίες. Όλες δείχνουν τον έρωτα, την αγάπη και την ευτυχία που έχει πολλαπλασιαστεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved