Στέλιος Κρητικός: Δείτε τη μπέμπα του στο κρεβάτι παρέα με τα αδέλφια της

Η ευτυχία αποτυπωμένη σε μια φωτογραφία.

Στέλιος Κρητικός: Δείτε τη μπέμπα του στο κρεβάτι παρέα με τα αδέλφια της

Ο Στέλιος Κρητικός έγινε μπαμπάς στις 25 Σεπτεμβρίου για τέταρτη φορά και η χαρά του είναι απερίγραπτη.

Την ευχάριστη είδηση μάλιστα, ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το μαιευτήριο δείχνοντας τον αριθμό “4” με το χέρι του και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Γεννήσαμε».

stelioskritikos 1

Η απόφαση του ηθοποιού και της συζύγου του Κάτιας Παπαδοπούλου να αποκτήσουν και δεύτερο παιδί, πέρα από την γλυκιά Κόμησσα, ήταν συνειδητή.

«Δεν το αφήσαμε στην τύχη, το είχαμε αποφασίσει από κοινού. Εγώ το επιθυμούσα περισσότερο, της το ζητούσα αρκετό καιρό. Το είχα ανακοινώσει και στο Survivor 2, πως με την επιστροφή μου θα ήθελα να βάζαμε μπρος για ένα ακόμη παιδί. Η Κάτια μού ζήτησε χρόνο ώστε να μεγαλώσει λίγο η Κόμησσα και να είναι σε θέση να δώσει όλη της την ενέργεια στο επόμενο παιδί... Οπότε ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Εκτός από τον Στέλιο, το ζητούσε και η μικρή πολύ έντονα από πέρσι. Σε αυτό συνέβαλε και η περίοδος της καραντίνας που έβαλε σε αναστολή τη δουλειά μας, οπότε δεν είχαμε αυτό το κομμάτι που θα με δυσκόλευε υπό κανονικές συνθήκες», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο ΟΚ, ο ηθοποιός.

Οι γιοι του από τον πρώτο του γάμο και η Κόμμησα έχουν ενθουσιαστεί με την μικρούλα. Χθες μάλιστα δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία με όλα του τα παιδιά σχολιάζοντας πανευτυχής: « Κυριακάτικες αγκαλιές».


https://www.instagram.com/p/CVIj05pNAdM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως βλέπετε, η μπεμπούλα είναι ξαπλωμένη στο κέντρο του κρεβατιού και τα αδέλφια της είναι γύρω της.

Πώς να μην χαμογελά από χαρά και ευτυχία ο Στέλιος Κρητικός;

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες της υπέροχης οικογένειας του ηθοποιού στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved