Γιώργος Χρανιώτης: "Δεν ξέρω πώς είναι να είσαι καλός μπαμπάς"

Μια υπέροχη ανάρτηση σε ότι έχει να κάνει με το πώς είναι να είναι κανείς μπαμπάς έκανε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Γιώργος Χρανιώτης: "Δεν ξέρω πώς είναι να είσαι καλός μπαμπάς"

Ένα γράμμα με παραλήπτη τον γιο του έγραψε πριν μερικές ώρες ο Γιώργος Χρανιώτης και το δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, συνοδεύοντάς το μάλιστα με μια φωτογραφία που τον δείχνει να ταΐζει με το μπιμπερό τον γιο του, όταν ήταν ακόμη μωρό.

Αν και πολλές φορές ο ηθοποιός έχει εκφραστεί για την πατρότητα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αυτή τη φορά έκανε ίσως για εμάς την ωραιότερη ανάρτηση που έχει κάνει ποτέ.

Μιλά για το τα συναισθήματα που νιώθει ως μπαμπάς, για το πώς νιώθει που άφησε το μωρό για λίγο στην γιαγιά και τον παππού, για όλα όσα κάνουν μαζί πατέρας και γιος.

xraniotis patrotita 6

"Πέρασε καιρός που σε είχαμε απο αγκαλιά σε αγκαλιά. Τώρα περπατάς και γελάς και χαίρεσαι και μας δίνεις ζωή και έμπνευση. Τώρα κάπως μεγάλωσες μικρέ μου. Είσαι σχεδόν μια βδομάδα στην γιαγιά και τον παππού σου και μείς εδώ κοιμόμαστε περισσότερο και πάμε και καμμία βόλτα , αλλά … Πεθύμησα να με ξυπνήσεις εσύ ,μικρό μου πριγκιπόπουλο ,να με ξυπνήσεις με το γέλιο ή το κλάμμα σου. Να σε κάνω μπάνιο και να σ αλλάξω. Να σε βαλω κάτω απ το ντους μαζί μου,και να κλείνεις τα ματάκια σου ,γιατί σ ενοχλεί το νερό . Να κάνουμε κούνια και να σε πάω στο παγκάκι να σου διαβάσω κάτι. Να σε ακούω να λες Μπαμπααα(μόνο εγώ), ενω οι αλλοι να με διαβεβαιώνουν ότι λες μπουντοδξοτχμπα???.Να σε κάνω να γελάς τόσο πολύ ,που να σκιάζομαι κιόλας. Δεν ξέρω πως είναι να είσαι καλός Μπαμπας ,ξέρω όμως πως είναι να μαι,ο Μπαμπας σου.Μου λείπεις μικρέ Αλέξανδρε #father #son #alexander #feeding #caring #family".

Όπως ήταν φυσικό τα σχόλια έπεσαν βροχή το ένα μετά το άλλο και μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να μαζέψει πάνω από 10.000 likes.

Ανάμεσα στα σχόλια ήταν και μερικά των διάσημων φίλων του που συγκινήθηκαν.

xraniotis patrotita 7
xraniotis patrotita 8
xraniotis patrotita 9

Ο Γιώργος Χρανιώτης στο πρόσωπο της Γεωργίας Αβασκαντήρα βρήκε το άλλο του μισό. Μισό που μοιράστηκε το υπόλοιπο της ζωής του μαζί της, που ενώθηκαν ενώπιων Θεού και ανθρώπου και που λίγο αργότερα δημιούργησαν μια υπέροχη οικογένεια, φέρνοντας στον κόσμο τον μικρό τους άγγελο, τον γιο τους Αλέξανδρο.

Το πόσο υπέροχη και ευτυχισμένη οικογένεια έχουν δημιουργήσει, δείχνουν και οι φωτογραφίες παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved