David Beckham: Δημοσίευσε δύο νέες υπέροχες φωτογραφίες της κόρης του

Η μικρή Harper Seven Beckham έχει μεγαλώσει πολύ και είναι ένα γλυκό και πολύ όμορφο κορίτσι.

Ο David Beckham και η Victoria Beckham έχουν δημιουργήσει μία μεγάλη και ευτυχισμένη οικογένεια. Ο πρώην ποδοσφαιριστής έχει πει σε συνεντεύξεις ότι αυτό είναι και το μεγαλύτερο επίτευγμά του και είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς που πάντα βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών του. Βέβαια, εάν σε κάποιο από τα παιδιά του έχει λίγο μεγαλύτερη αδυναμία, αυτή θα ήταν η μικρή Harper καθώς είναι η μικρότερη και το μόνο κορίτσι.

David Beckham: Η σχέση με την κόρη του και οι πρόσφατες αναρτήσεις

Ο διάσημος μπαμπάς είναι ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα οποία μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του. Είναι δεμένος και με τα τέσσερα παιδιά του, με τα οποία φροντίζει να κάνει δραστηριότητες ανάλογα με την ηλικία τους: πηγαίνουν βόλτες, ταξίδια, παίζουν και συχνά πυκνά ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό.

Η Harper Seven είναι ο «Βενιαμίν» της οικογένειας και το μόνο κορίτσι, είναι αναμενόμενο λοιπόν να της έχουν όλοι μία παραπάνω αδυναμία. Παρόλα αυτά, από τις αναρτήσεις των γονιών της και παρόλο που ανήκει στα πιο διάσημα παιδιά παγκοσμίως, η 9χρονη πλέον Harper φαίνεται να απολαμβάνει μία ήρεμη και φυσιολογική ζωή. Έχει τους φίλους της, κάνει τις δραστηριότητές της, πηγαίνει βόλτες με την οικογένειά της.

Ο David Beckham δημοσιεύει ανά τακτά διαστήματα φωτογραφίες της, οι οποίες μαρτυρούν πόσο περήφανος είναι για αυτήν αλλά και την αδυναμία που της έχει. Τις πιο πρόσφατες δημοσίευσε τις τελευταίες μέρες και βλέποντάς τις, συνειδητοποιήσαμε ότι η Harper Seven όχι μόνο έχει μεγαλώσει πολύ, αλλά και ότι είναι ένα γλυκύτατο και πολύ όμορφο κορίτσι που μοιάζει και στους δύο της γονείς.

Τη μία φωτογραφία δημοσίευσε ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας με αφορμή το ασημένιο μετάλλιο που κέρδισε η 9χρονη στο Judo.

«Ασημένιο μετάλλιο. Κυριακή. Η μικρή μου Judo star.» έγραψε στην ανάρτηση του.

Μία ημέρα μετά, ο David Beckham δημοσίευσε μία ακόμα φωτογραφία της κόρης του, με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Κοριτσιού, μία ανάρτηση γραμμένη από έναν μπαμπά για την κόρη του αλλά και όλα τα κορίτσια που μέρα με τη μέρα μεταμορφώνονται στις γυναίκες του αύριο.

«Σήμερα την Διεθνή Ημέρα Κοριτσιού, γιορτάζω όλα τα κορίτσια του κόσμου που ξεπερνάνε τα εμπόδιο και δουλεύουν σκληρά για να κάνουν μία θετική αλλαγή. Αυτά τα κορίτσια με κάνουν τόσο ενθουσιασμένο για το μέλλον που βρίσκεται μπροστά μας και για την έμπνευση που έχει η κόρη μου, Harper Seven, λόγω της δικής τους αποφασιστικότητας.»

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο David Beckham με την κόρη του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved