Πώς θα έμοιαζαν οι ήρωες cartoon και παιχνιδιών στην πραγματικότητα;

Ένας καλλιτέχνης δίνει την απάντηση μέσα από τις δημιουργίες του.

Πώς θα έμοιαζαν οι ήρωες cartoon και παιχνιδιών στην πραγματικότητα;
Instagram @hossein.diba

Οι ήρωες πολλών κινουμένων σχεδίων ή βιντεοπαιχνιδιών κάθε άλλο παρά ρεαλιστικοί είναι. Οι περισσότεροι δύσκολα θα φανταζόμασταν πώς θα έμοιαζαν στην πραγματικότητα, την απάντηση αυτή όμως δίνει ένα καλλιτέχνης μέσα από τις δημιουργίες του.

O Hossein Diba ασχολείται με τη δημιουργία χαρακτήρων σε παιχνίδια, cinematics κτλ. από το 2008. Πρόσφατα έφτιαξε μία σειρά από ψηφιακά σκίτσα στα οποία αποτυπώνει πασίγνωστους ήρωες αγαπημένων κινουμένων σχεδίων και παιχνιδιών με μορφή ανθρώπου. Το αποτέλεσμα όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς παρακάτω είναι άκρως εντυπωσιακό.

H ομοιότητα είναι εκπληκτική και τις εντυπώσεις κλέβουν οι λεπτομέρειες. Για να βγει αυτό το αποτέλεσμα απαιτούνται πολλές ώρες εργασίας, εμπειρία και γνώσεις σχετικά με την ανατομία του ανθρώπινου σώματος. Ο Hossein είναι έμπειρός, ταλαντούχος για αυτό και το αποτέλεσμα είναι τόσο εξαιρετικό.

Ο αγαπημένος Super Mario θα ήταν κάπως έτσι

skitsa kinoumena sxedia irwes pragmatikotita 7

Η Jessie από το Toy Story

skitsa kinoumena sxedia irwes pragmatikotita 3

Ο παππούς από την οικογένεια Simpson

skitsa kinoumena sxedia irwes pragmatikotita 5

Ο καλλιτέχνης δημοσιεύει τις δημιουργίες του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος έχει πάνω από 280 χιλιάδες ακολούθους.

Δείτε ακόμα περισσότερα σκίτσα του Hussein που σίγουρα θα σας ξυπνήσουν αναμνήσεις από τα παιδιά σας χρόνια, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved