Πώς θα βίωναν οι πριγκίπισσες της Disney την εγκυμοσύνη; Δείτε απίθανα σκίτσα

Οι δημιουργίες της Anna Belenkiy είναι πραγματικά υπέροχες.

Πώς θα βίωναν οι πριγκίπισσες της Disney την εγκυμοσύνη; Δείτε απίθανα σκίτσα
Instagram @annabell_illustration

Η Anna Belenkiy είναι γραφίστρια και μέλλουσα μητέρα, καθώς σε μερικούς μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η καλλιτέχνης θέλησε να μοιραστεί το πώς βιώνει η ίδια την ιδιαίτερη αυτή περίοδο της εγκυμοσύνης της και δημιούργησε μία σειρά από σκίτσα με πρωταγωνίστριες τις πριγκίπισσες της Disney.

Το project αυτό ονομάστηκε "Πριγκίπισσες της πραγματικής ζωής" και περιλαμβάνει illustrations με την Άριελ, την Μουλάν, την Σταχτοπούτα και πολλές ακόμα αγαπημένες πριγκίπισσες σε... ενδιαφέρουσα! Τα σκίτσα απότυπώνουν με χιουμοριστικό τρόπο τις δυσκολίες, τα συμπτώματα αλλά και τις πιο συγκινητικές στιγμές που βιώνει κάθε μέλλουσα μητέρα στην εγκυμοσύνη της, όπως για παράδειγμα όταν νιώθει το μωρο να κλωτσάει στην κοιλιά...

egkymosyni disney 1

ή όταν βλέπει για πρώτη φορά το έμβρυο στον υπέρηχο.

egkymosyni disney 2

Σε συνέντευξή της στο boredpanda.com, η μέλλουσα μητέρα δήλωσε ότι ανέκαθεν λάτρευε τη ζωγραφική και ότι ζωγραφίζει από τότε που θυμάται τον εαυτό της. Τις πρώτες "ψηφιακές" της δημιουργίες έφτιαξε πέντε χρόνια πριν και όπως αναφέρει, στόχος της είναι τα έργα της να έχουν κάτι να πουν, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση που μιλούν για τις ιδιαίτερες στιγμές της εγκυμοσύνης, όχι μόνο τις καλές αλλά και τις πιο δύσκολες.

egkymosyni disney 9

Δείτε ακόμα περισσότερες δημιουργίες της Anna Βelenkiy στην gallery που ακολουθεί. Σας εγγυόμαστε ότι όλες είναι άκρως απολαυστικές!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved