Αλέξανδρος Μπουρδούμης:“Η αρχή και το τέλος μου”- Η φώτο με τα χιλιάδες likes

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε από τις διακοπές του ο γνωστός ηθοποιός.

Ήρεμες και ξεκούραστες διακοπές με την Λένα Δροσάκη και τον γιο τους, περνά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Το φετινό καλοκαίρι ήταν ξεχωριστό για το ζευγάρι καθώς γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου του και παράλληλα τον βάφτισε.

Ο ηθοποιός, που είναι ενεργός στα social media, είχε ευχηθεί δημόσια στον γιο του ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τη σύζυγό του λέγοντας ότι είναι η ηρωίδα του.



“Χρόνια πολλά στο φως της ζωής μας!Χρόνια πολλά στο #μπουρδουμακι μας!Τα πρώτα σου γενέθλια #αναστάση μας!Να είσαι ευτυχισμένος και πάντα να πηγαίνεις εκεί που θέλει η καρδιά σου!!! @lenakidrs ❤️σ’ευχαριστώ αγάπη μου για το δώρο της ζωής μας και που μας κρατάς ενωμένους στην αγκαλιά σου !Εισαι η ηρωίδα μου,ο άνθρωπος μου και η οικογένεια μου !Εσύ και το αγγελούδι μας,αηδόνα μου!!! ”.

Κατά διαστήματα ο ηθοποιός μοιράζεται με τους followers τους στιγμές από τη νέα του ζωή με το παιδί αλλά και τα δυνατά συναισθήματα που νιώθει από την ημέρα που έγινε πατέρας.



Χθες, ανέβασε ακόμα μια οικογενειακή φωτογραφία από τις διακοπές τους αυτή τη φορά. Και οι τρεις τους κοιτάζουν το ηλιοβασίλεμα, την πιο όμορφη στιγμή της ημέρας ( για τους περισσότερους). Και για ακόμα μια φορά, έγραψε στη λεζάντα υπέροχα, τρυφερά, λόγια.

“Η αυγή μου και το χάραμα μου!
Η αρχή μου και το τέλος μου!
Το καλοκαίρι μου!
Η ζωή μου όλη!
#myfamily #myloveones #μπουρδουμακι ? @lenakidrs”.

Δείτε τη φωτογραφία του ζευγαριού με τον Αναστάση καθώς και άλλες αγαπημένες στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved