Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Έχετε δει τον γιο του; Είναι ίδιοι

Μπαμπάς και γιος μοιάζουν τόσο πολύ!

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Έχετε δει τον γιο του; Είναι ίδιοι

Η Μπέσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου.

Είναι παντρεμένοι από το 1997 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τις δίδυμες Όλγα και Νίκη και τον Γιάγκο ( Ιωάννη- Άγγελο).

Ο γνωστός ηθοποιός δεν συνηθίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες με τα παιδιά του παρότι είναι μεγάλα, προτιμώντας να αναρτά στιγμιότυπα από τις θεατρικές και τηλεοπτικές δουλειές στις οποίες πρωταγωνιστεί ή από στιγμές με φίλους του.

Ωστόσο, έκανε μια εξαίρεση και ανέβασε μια φωτογραφία με τον γιο του Γιάγκο, από τις διακοπές τους. Μπαμπάς και γιος ποζάρουν μαζί χαμογελώντας στο φακό και μας άφησαν άφωνους με την ομοιότητά τους.

«Υιός και εγώ!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.


https://www.instagram.com/p/CE6W14cl4Qr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Ανέβασε όμως κι ένα βίντεο από τα Λιχαδονήσια που ήταν με τα παιδιά του σχολιάζοντας με χιούμορ: «ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΤΥΡΟΠΙΤΕΕΕΕΣ!!!!!!!!».


https://www.instagram.com/p/CFCzsDYl-Co/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε παλιότερη εμφάνισή του στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2night show είχε πει για τον γιο του:

«Ο γιος μου δεν έχει κλίση προς την υποκριτική, θα ήταν βαρετό και οι πέντε άνθρωποι στην οικογένεια να είναι ηθοποιοί. Είπαμε ένας να κάνει κάτι διαφορετικό» και συνέχισε: «Δύσκολη η δουλειά του ηθοποιού αλλά ωραία. Το βλέπαμε και το ζήσανε. Με τη Μπέσσυ έχουμε βιώσει πολλές φορές την ανεργία, έχουμε περάσει διαστήματα μεγάλης δυσκολίας. Τα παιδιά το βλέπανε, δεν τους φόρτωνα εγώ, βλέπανε τον μπαμπά σε φάσεις.., στα πρόθυρα κατάθλιψης…», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες των παιδιών του ζευγαριού αρκετά χρόνια πριν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved