Kristen Bell: Κάθε πότε κάνει μπάνιο τις κόρες της;

Τι αποκάλυψε η διάσημη ηθοποιός στο podcast Armchair Expert.

Μετά τον Ashton Kutcher και τη Mila Kunis που έγιναν viral λέγοντας ότι κάνουν τα παιδιά τους μπάνιο όταν «βλέπουν τη βρωμιά πάνω τους» ήταν η σειρά της Kristen Bell να προβεί σε αποκαλύψεις για τις κόρες της.

Συγκεκριμένα, η διάσημη ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της Dax Shepard , εμφανίστηκαν στην εκπομπή “ The View” και μίλησαν για το καυτό θέμα που πυροδότησε το επεισόδιο του podcast στο «Armchair Expert» σχετικά με τη ρουτίνα μπάνιου των παιδιών τους, της Lincoln, 8 ετών και της Delta, 6½ ετών.



«Κάναμε μπάνιο στις κόρες μας όταν ήταν μικρές κάθε βράδυ πριν από τον ύπνο καθώς μεγάλωναν όμως κι άρχισαν να κοιμούνται μόνες τους, λέγαμε ο ένας στον άλλο : πότε ήταν η τελευταία φορά που τις έκανες μπάνιο;» είπε ο 46χρονος Shepard με την σύζυγό του να προσθέτει “ Ναι , το ξεχνάγαμε “ προσθέτοντας ότι μερικές φορές άρχιζαν να μυρίζουν.

Μάλιστα η Bell, κι ενώ οι παρουσιαστές γελούσαν, είπε ότι είναι οπαδός της αναμονής της βρωμιάς. Όπως είπε, η μυρωδιά σε προειδοποιεί ότι πρέπει να πλυθείς, να μπεις στην μπανιέρα ή στο ντους. “Επομένως δεν έχω πρόβλημα με αυτό που κάνουν η Ashton Kutcher και η Mila Kunis .Περιμένω τη βρώμα ."



Πόσο συχνά πρέπει να κάνει μπάνιο το παιδί

Το συχνό μπάνιο των μωρών με σαπούνι "μπορεί να στεγνώσει το δέρμα του", σύμφωνα με την Mayo Clinic. Επιπλέον, η Αμερικάνικη Ακαδημία Δερματολίας αναφέρει στον ιστότοπό της ότι τα παιδιά ηλικίας 6 έως 11 ετών δεν χρειάζεται να κάνουν καθημερινά μπάνιο χρειάζονται καθημερινά μπάνιο αλλά πρέπει να πλένονται τουλάχιστον μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved