Τι τρώνε οι διάσημες μαμάδες του Χόλυγουντ - Πραγματικά θα εκπλαγείτε

Προσέχουν τη διατροφή τους ή όχι;

Τι τρώνε οι διάσημες μαμάδες του Χόλυγουντ - Πραγματικά θα εκπλαγείτε

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, πολλές διάσημες του Χόλυγουντ απολαμβάνουν το φαγητό τους και δεν τρέφονται μόνο με …μαρούλια.

Δεν σημαίνει ότι δεν φροντίζουν να τρέφονται υγιεινά και να γυμνάζονται συστηματικά αρκετές από αυτές, όμως δεν κυκλοφορούν με τη ζυγαριά στο χέρι ή δεν μετρούν κάθε μπουκιά τους.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε βίντεο του στο You Tube το Mashed παρουσιάζοντας τι τρώνε μια τυπική μέρα πολλές διάσημες του Χόλυγουντ, μαμάδες και μη.

Στη λίστα του περιλαμβάνονται πολύ γνωστά ονόματα ηθοποιών όπως των Julia Roberts, Angelina Jolie, Reese Witherspoon, Megan Fox , Kate Hudson και πολλών άλλων.

Ξεκινάμε με την δημοφιλή ηθοποιό Julia Roberts, η οποία το 2017, στο περιοδικό People είχε πει ότι ξεκινά τη μέρα της με ένα πλήρες πρωινό, το οποίο συνήθως αποτελείται από τοστ μαγιάς, αβοκάντο, αυγά, φρούτα και καφέ. Στη συνέχεια, απολαμβάνει ένα ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα και ένα δείπνο που είναι υγιεινό και πλούσιο σε πρωτεΐνες (σολομό, αβοκάντο και καστανό ρύζι,) μαζί με ένα ποτήρι κρασί Παραδέχτηκε επίσης ότι λατρεύει τα ζυμαρικά και δεν μπορεί να πει όχι σε ένα νόστιμο μπισκότο.

Για να μάθετε τι τρώνε και οι υπόλοιπες διάσημες του Χόλυγουντ δεν έχετε παρά να δείτε το βίντεο που ακολουθεί.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved