Φωτεινή Αθερίδου: Δείτε πώς φωτογράφισε τον σύντροφό της στην πισίνα

“Ο πατέρας του παιδιού μου”, έγραψε με χιούμορ στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Φωτεινή Αθερίδου: Δείτε πώς φωτογράφισε τον σύντροφό της στην πισίνα

Η Φωτεινή Αθερίδου είναι γνωστό ότι διαθέτει χιούμορ κι αυτό το γνωρίζουν όσοι την ξέρουν ή την ακολουθούν στο Instagram.

Της αρέσει να αυτοσαρκάζεται και να κάνει χιουμοριστικά σχόλια στις περισσότερες αναρτήσεις, ειδικά σε αυτες με τον μοναχογιό της, Θοδωρή junior.

Ο μικρός έχει αποκτήσει ήδη τους δικούς του...θαυμαστές και κάθε φορά που η μαμά του ανεβάζει φωτογραφίες ή βίντεο τα σχόλια είναι χιλιάδες.

Βέβαια η ανάρτηση που έκανε πραγματικά θραύση ήταν αυτή με τον μπαμπά της Θοδωρή Αθερίδη, τη γιαγιά και τον γιο της.

fotiniatheridou4

Δυο μαμάδες , ένας παππούς , μία γιαγιά , ενας μπαμπάς , μία κόρη , δυο γιοι , ένας εγγονός , μια εγγονή , μια προγιαγιά και ένα δισέγγονο .Μέτρησα 12 κι είμαστε μόνο 4! #thessaloniki #love #family #grandmother #grandfather #fathers #mothers #son #doughter #happy “, σχολίασε με τον δικό της μοναδικό τρόπο η γλυκιά ηθοποιός και τα likes ξεπέρασαν τις 35.000!

Χθες, η Φωτεινή Αθερίδου , ανέβασε ακόμα μια φωτογραφία όχι όμως του γιου της αλλά του συντρόφου της, Κωνσταντίνου Μαγκλάρα.

Όπως θα δείτε είναι στην πισίνα και φοράει ένα ψάθινο, γυναικείο καπέλο, ποζάροντας χαλαρός στο φακό της ηθοποιού. “Ο πατέρας του παιδιού μου” ήταν το έξυπνο σχόλιό της .

fotiniatheridou1

Η γλυκιά μαμά σε post της έχει μιλήσει με τα πιο θερμά λόγια για τον σύντροφό της και το πόσο καλός μπαμπάς είναι. “Είναι ο πιο ενεργός πατέρας που ξέρω ! Είναι πιο μάνα και από εμένα ! Από το πρωί που ξυπνάει μέχρι το βράδυ που κοιμάται μέχρι και στον υπνο του σκέφτεται το παιδί του ! Έχει παντα τη λύση για όλα κι είμαι η πιο τυχερή Μαμα στη γη ! “, είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε στιγμές αυτής της όμορφης οικογένειας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved