Σίσσυ Χρηστίδου: Μετά από καιρό φωτογραφίζεται με τον μικρό της γιο

Μια όμορφη φωτογραφία δημοσίευσε μετά από καιρό με τον γιο της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σίσσυ Χρηστίδου: Μετά από καιρό φωτογραφίζεται με τον μικρό της γιο

Πόση δύναμη χρειάζεται για να διαχειριστεί ένας άνθρωπος τα καλά και τα ανάποδα που έρχονται στη ζωή του; Σίγουρα μεγάλη και η Σίσσυ Χρηστίδου είναι ένα από εκείνα τα παραδείγματα ανθρώπων.

Όσο και αν χαμογελάει μπροστά από την κάμερα, πίσω από αυτή πονάει για όλα όσα της έχει φέρει στη ζωή αυτή τη δύσκολη χρονιά.

Η μητέρα της συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, η ίδια δεν φεύγει λεπτό από κοντά της, τη στηρίζει, της κρατά το χέρι και αγωνιά μέρα με τη μέρα.

Εκτός από κόρη όμως που νιώθει θλίψη γι' αυτόν τον εφιάλτη που της χτύπησε την πόρτα, είναι και μαμά. Μαμά που κάθε φορά, που επιστρέφει στο σπίτι, πρέπει να "φορά" το χαμόγελό της και να μην μεταφέρει τα στενάχωρα συναισθήματά της στους γιους της.

Μετά από καιρό λοιπόν, την είδαμε χαμογελαστή σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε με τον μικρό της γιο, Μιχαήλ Άγγελο.

sissy xristidou giou 3

Οι αναρτήσεις της ίδιας φέτος με τα δυο της αγόρια ήταν λιγοστές, γι' αυτό και μας εξέπληξε ευχάριστα η πρόσφατη ανάρτησή της.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες των αγοριών και πόσο έχουν μεγαλώσει, μέσα από τις λιγοστές αναρτήσεις που έκαναν τόσο η Σίσσυ Χρηστίδου όσο και ο Θοδωρής Μαραντίνης στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved