Γιώργος Λιάγκας: Φωτογραφίες από τις διακοπές με τους γιους του

Στις όμορφες Κυκλάδες βρίσκεται ο Γιώργος Λιάγκας, έχοντας δίπλα του την καλύτερη παρέα. Τους γιους του!

Γιώργος Λιάγκας: Φωτογραφίες από τις διακοπές με τους γιους του

Ο Γιάννης και ο Δημήτρης απολαμβάνουν τις διακοπές μαζί με τον μπαμπά τους και πρώτος τους σταθμός ήταν η Τήνος, όπου και διατηρεί η οικογένεια εξοχική κατοικία. Δεν γίνεται να μην περάσουν κάποιες μέρες στο αγαπημένο τους νησί και από εκεί ήρθαν οι πρώτες αναρτήσεις, με τον μπαμπά Γιώργο να απαθανατίζει τους γιους του σε ξέγνοιαστες στιγμές τους στο νησί. Βέβαια μετά, πήγαν και σε άλλα κοντινά μέρι όπως στη Μύκονο και την Ηρακλειά.

liagkas diakopes tinos gioi 2

Η αδυναμία του παρουσιαστή στα παιδιά του είναι μεγάλη. Και αυτό φαίνεται σε κάθε ανάρτηση που κάνει με τα τον Γιάννη και τον Δημήτρη.

liagkas diakopes tinos gioi 1
irakleia

Καθημερινά απολαμβάνουν το μπάνιο τους, κάνουν βουτιές, βόλτες το απόγευμα ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που θα συναντήσουν τον φίλο τους... έναν αξιαγάπητο πελεκάνο.

Ο Μάρκος, ο πελεκάνος είναι η πολυαγαπημένη μασκότ του νησιού που όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες έχει αδυναμία στους γιους του Γιώργου Λιάγκα και δεν τους αφήνει σε ησυχία.

"Βρε τι έχουμε πάθει", γράφει σε μια από τις φωτογραφίες του ο παρουσιαστής, ενώ σε μια άλλη σχολιάζει... "Μάλλον θέλει να έρθει μαζί μας."

Ο Μάρκος, είναι παλιός γνώριμος των παιδιών. Θυμάστε που και πέρσι τους ακολουθούσε;


https://www.instagram.com/p/CE3idLpgH4P/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε στην gallery που ακολουθεί το φωτογραφικό άλμπουμ των παιδιών με τον Μάρκο, τον πελεκάνο, αλλά και με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες από τις διακοπές τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved