Σάββας Πούμπουρας: Δείτε πού έβαλε η κόρη του τις ξυλομπογιές

Αν μη τι άλλο είναι ...δροσερό μέρος.

Ένα διάλειμμα από τις καλοκαιρινές εξορμήσεις κάνει αυτή την περίοδο ο Σάββας Πούμπουρας. Ως γωστόν, λατρεύει τα ταξίδια και σε πολλά από αυτά έχει μαζί του την κόρη του, Κύνθια.

Μάλιστα ανεβάζει πολλά insta stories δείχνοντας πόσα πράγματα κάνουν παρέα απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή. Η κόρη του, ηλικίας μόλις 1,5 ετών ταξιδεύει με αεροπλάνο από μωρό ενώ μόνο το φετινό καλοκαίρι έχει επισκεφτεί, μεταξύ άλλων, τη Ρόδο, τα Χανιά, τη Θεσσαλονίκη αλλά και τις Σπέτσες όπου έγινε και ο γάμος του γνωστού παρουσιαστή.

Αεροπορικό ταξίδι με γονείς με μικρό παιδί

Ακόμα κι ένα ταξίδι μίας ή δύο ωρών μπορεί φαίνεται τεράστιο για ένα παιδί αυτής της ηλικίας για αυτό η απασχόλησή του είναι σημαντική.

Τι προτείνουν οι ειδικοί; Να απασχολείτε το μικρό σας με μία νέα δραστηριότητα κάθε μισή ώρα. Στην αρχή μπορείτε να διαβάσετε ή να ξεφυλλίσετε κάποιο βιβλίο, έπειτα να του δώσετε να ζωγραφίσει ή να δει το αγαπημένο του παιδικό στο τάμπλετ (θα πρέπει να έχετε προνοήσει και να το έχετε κατεβάσει πριν το ταξίδι γιατί πάνω στο αεροπλάνο το κινητό ή το τάμπλετ αναγκαστικά είναι σε λειτουργία πτήσης).

Αυτή την περίοδο ο Σάββας Πούμπουρας βρίσκεται στην Αθήνα. Σε ένα από τα insta stories που ανέβασε, γιατί είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, ξεχωρίσαμε αυτό που αφορούσε την κόρη του. Μας έδειξε λοιπόν πού έβαλε τις ξυλομπογιές με τις οποίες ζωγραφίζει.

Πάει κάπου το μυαλό σας;

Δείτε στη gallery που ακολουθεί το ποστ του παρουσιαστή με τις ξυλομπογιές της κόρης του και αν μη τι άλλο θα γελάσετε με την απίθανη ιδέα της μικρής.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved