Ρέβη-Τότσικας: Απίθανες φώτο των παιδιών τους από τις διακοπές στην Τήνο

Αυτά είναι τα καλά του να έχεις μαμά... φωτογράφο!

Ρέβη-Τότσικας: Απίθανες φώτο των παιδιών τους από τις διακοπές στην Τήνο

Και τι φωτογράφο! Μία από τις καλύτερες της εγχώριας showbiz. Η Ρούλα Ρέβη κατάφερε ακόμη μια φορά να μας εκπλήξει με τις υπέροχες φωτογραφίες των διδύμων της.

Εκείνη, ο Αποστόλης Τότσικας και τα παιδιά τους, περνούν τις διακοπές τους στην Τήνο και φιλοξενούνται σε ένα υπέροχο πέτρινο σπίτι με ιδιωτική πισίνα και τα παιδιά πραγματικά δεν χορταίνουν τα παιχνίδια εκεί.


https://www.instagram.com/p/CRTq39nhP3q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με θέα το απέραντο γαλάζιο τα παιδιά κάθονται στην άκρη της πισίνας καθώς η μαμά τα απαθανατίζει με τον φωτογραφικό της φακό.

Φωτογραφίες όμως στην Καρδιανή της Τήνου έβγαλε και ο γιος της Ρούλας Ρέβη, Μιχαήλ Άγγελος. Όπως βλέπετε η μαμά απαθανάτισε τον γιο της επί το έργο.

royla revi totsikas foto apo tin tino 2

Η Τήνος είναι ο αγαπημένος τους προορισμός, καθώς η Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας έχουν φτιάξει ένα απίθανο εξοχικό σπίτι σε αυτό το νησί, εκεί οπού έχουν ζήσει τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής τους, όπως τη βάφτιση των παιδιών τους πριν μερικά χρόνια και εκεί οπού μπαμπάς και μαμά γίνονται παιδιά για χάρη των δικών τους παιδιών και δημιουργούν όμορφες αναμνήσεις που πάντα το νησί αυτό θα τους θυμίζει τη σημαίνει ευτυχία!

Μπορεί οι φωτογραφίες να μην είναι από το δικό τους σπίτι, όμως είναι απίθανες.

Δείτε τις νέες αναρτήσεις της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved