Ρούλα Ρέβη: Παραμυθένια η νέα φωτογραφία των παιδιών της

Για ακόμα μια φορά η γνωστή φωτογράφος εντυπωσίασε με τον τρόπο που απαθανάτισε τα παιδιά της.

Ρούλα Ρέβη: Παραμυθένια η  νέα φωτογραφία των παιδιών της

Η Ρούλα Ρέβη συνηθίζει να εκπλήσσει ευχάριστα τους διαδικτυακούς της φίλους με τις αναρτήσεις της.

Άλλοτε με τις πανέμορφες φωτογραφίες των παιδιών της κι άλλοτε με τα μηνύματά της , που αποτελούν συχνά τροφή για σκέψη, καταφέρνει να αποσπά χιλιάδες likes και σχόλια ( χωρίς να είναι απαραίτητα αυτός ο σκοπός της).

Η ευθύτητα και η αμεσότητα των σχολίων της εκτιμούνται ιδιαίτερα από τους ακολούθους της που την κατακλύζουν με μηνύματα.

Σε πολλά από αυτά επιλέγει να απαντά κατά καιρούς δημόσια αφού συνήθως αφορούν στα δίδυμα και την καθημερινότητα μαζί τους.

« …με ρωτάτε συνέχεια αν είναι δύσκολη η ζωή με δίδυμα παιδιά .Πολλές γυναικες μου ζητάνε να τις ενθαρρύνω γιατί περιμένουν δίδυμα και ο περίγυρος τους τις απογοητεύει μάλλον τις τρομάζει θα έλεγα . Και εγω λεω πως η ζωή σου δίνει ότι μπορεις να αντέξεις και πως ο καθένας έχει μια άποψη μόνο που μερικές φορές την έχει χωρίς την εμπειρία . Άλλες παλι γυναικες μου λενε πως φοβούνται ότι τα μοναχοπαίδια τους θα γίνουν κακομαθημένα χωρίς αδέρφια και πως δεν θα μάθουν ποτέ να μοιράζονται , άλλες παλι ανησυχούν πως αν κάνουν παιδιά με διαφορά ηλικίας μεγάλη μεταξύ τους δεν θα μπορούν να επικοινωνήσουν και να κάνουν παρέα , άλλες παλι έχουν βγάλει το μαμαδομετρο και μας δίνουν οδηγίες λες κι τα κάνουμε όλα λάθος . Λοιπόν κανείς δεν ξέρει τίποτα , αυτό λεω εγω…», είχε γράψει μεταξύ άλλων σε ένα από τα post της .


https://www.instagram.com/p/CQNgGx2BqVw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι φωτογραφίες των διδύμων

Ως φωτογράφος η Ρούλα Ρέβη καταφέρνει πάντα να απογειώσει και την πιο απλή φωτογραφία. Πολλές δε φωτογραφίες των παιδιών της είναι πραγματικά πανέμορφες. Όπως αυτή που δημοσίευσε πριν μερικές μέρες με τον Άγγελο και τη Χρυσή στο κρεβάτι γράφοντας : «Η ζωή θα σας δώσει ό, τι εμπειρία είναι πιο χρήσιμη για την εξέλιξη της συνείδησής σας. Πώς ξέρετε ότι αυτή είναι η εμπειρία που χρειάζεστε; Επειδή αυτή είναι η εμπειρία που έχετε αυτή τη στιγμή»- Ekhart Tolle.


https://www.instagram.com/p/CRROWn4BN5-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε στη gallery που ακολουθεί κι άλλες φωτογραφίες των παιδιών της μέσα από την ιδιαίτερη ματιά της Ρούλας Ρέβη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved