Κώστας Κόκλας: Σπάνια φωτογραφία με τον 13χρονο γιο του (pics)

Τη φωτογραφία δημοσίευσε ο γνωστός ηθοποιός στο προφίλ του στο Instagram.

Κώστας Κόκλας: Σπάνια φωτογραφία με τον 13χρονο γιο του (pics)

Ο Κώστας Κόκλας είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς του. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες σειρές και θεατρικές παραστάσεις και φέτος τον βλέπουμε στην σειρά της ΕΡΤ "Η τούρτα της μαμάς" με συμπρωταγωνίστρια την Καίτη Κωνσταντίνου.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, διατηρεί ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ. Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι υπήρξε παντρεμένος με την Κατερίνα Σούλη, αδερφή του αρχιτέκτονα εσωτερικών χώρων Σπύρου Σούλη, με την οποία απέκτησαν έναν γιο, τον 13χρονο πια Δημήτρη.

Ο ηθοποιός είναι ενεργός στα social media, οι περισσότερες αναρτήσεις του ωστόσο αφορούν τη δουλειά του. Οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τον γιο του είναι ελάχιστες, με πιο πρόσφατη αυτήν που δημοσίευσε μερικές ημέρες πριν.

Η Κώστας Κόκλας πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση "Ιππείς" του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου και βρέθηκε στην Επίδαυρο για μερικές παραστάσεις. Μαζί του ήταν και ο γιος του και ο καλλιτέχνης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την παρακάτω φωτογραφία.

kostas koklas epidauros gios

Ο γιος του ηθοποιού έγινε 13 ετών τον περασμένο Μάιο. Διανύει τα πρώτα χρόνια της εφηβείας και όπως φαίνεται, ο διάσημος μπαμπάς είναι πάντα στο πλευρό του.

Η εφηβεία είναι μία περίοδος πρόκληση για παιδιά και γονείς. Όπως έχει αναφέρει και η συνεργάτης Mothersblog.gr και ψυχολόγος Χρύσα Παπαπυργάκη σε παλαιότερο άρθρο, είναι σημαντικό στο ιδιαίτερο αυτό στάδιο ανάπτυξης του παιδιού, οι γονείς να είναι δίπλα τους και όχι απέναντί τους.

Παιδί και εφηβεία - Η σημασία της αποδοχής από τους γονείς

Η ταυτότητα του παιδιού την περίοδο της εφηβείας είναι ρευστή και η εικόνα του εαυτού του εφήβου, πολύ ευάλωτη σε εξωτερικές πιέσεις και επιρροές.

Η ειδικός προτρέπει τους γονείς με υπομονή και συνεχή διάλογο (όχι κήρυγμα) να αφήσουν τον έφηβο να κάνει την εξερεύνησή του, να νιώσει ασφαλής μέσα στην οικογένειά του για να πειραματιστεί σε ό,τι αφορά το χαρακτήρα του. Άλλωστε και ο ίδιος αναγνωρίζει ότι αλλάζει και αυτό φέρνει ένα μίγμα χαράς και φόβου.

Δώστε λοιπόν τη σοφία σας και την αμέριστη κατανόησή σας. Μην κρίνετε και μην χάνετε την υπομονή σας. Όλα θα μπουν στη θέση τους σταδιακά και μην ξεχνάτε ότι οφείλετε να εμπιστευτείτε το παιδί σας.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του ηθοποιού με τον γιο του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved