Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ποζάρει με μαγιό έχοντας αγκαλιά τον γιο της

Ακόμα μια όμορφη και άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία δημοσίευσε η γνωστή παρουσιάστρια.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ποζάρει με μαγιό έχοντας αγκαλιά τον γιο της

H Σταματίνα Τσιμτσιλή περιμένει πώς και πώς τις καλοκαιρινές διακοπές. Μέχρι τότε εκμεταλλεύεται τα Σαββατοκύριακα και μαζί με την οικογένειά της απολαμβάνει το μπάνιο της σε κοντινές παραλίες της Αττικής.

Χθες, λοιπόν, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της.

Η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία είναι στα καλύτερά της, φοράει ένα όμορφο μπικίνι κι έχει στην αγκαλιά της τον μικρό Γιάννη.

stamatina tsimtsili

Πολλές φορές στο παρελθόν έχει μοιραστεί ανάλογες φωτογραφίες ειδικά με τον γιο της που αποζητά την αγκαλιά της μαμάς του.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή άλλωστε είναι από τις μαμάδες που καθημερινά αφιερώνει χρόνο και στα τρία της παιδιά ενώ πολλές φορές μέσα από την εκπομπή της Happy Day, μοιράζεται με τους τηλεθεατές της χιουμοριστικά περιστατικά μαζί τους.

Χρόνος με τα παιδιά

Ο χρόνος με τα παιδιά είναι ζωτικής σημασίας για την ενδυνάμωση των οικογενειακών σχέσεων. Οι γονείς που κάνουν δραστηριότητες μαζί με τα παιδιά τους δημιουργούν όμορφες αναμνήσεις ζωής και "χτίζουν" ένα υγιές περιβάλλον όπου το παιδί θα μπορεί να καλλιεργήσει τον χαρακτήρα του.

Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι οι οικογένειες που κάνουν ομαδικές δραστηριότητες είναι πιο δεμένες από άλλες και προσαρμόζονται με μεγαλύτερη ευκολία σε καταστάσεις. Οι απλές καθημερινές στιγμές που μοιράζονται γονείς και παιδιά, ενισχύουν το μεταξύ τους δέσιμο μέρα με τη μέρα.

Τέτοιες απλές καθημερινές στιγμές με τα παιδιά της συχνά δημοσιεύει η παρουσιάστρια στο Instagram και μπορείτε να δείτε αρκετές από αυτές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved