Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός φωτογραφίζεται με τον ενός μηνά γιο της (pics)

Μία υπέροχη φωτογραφία με τον γιο της δημοσίυεσε η ηθοποιός και νέα μανούλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός φωτογραφίζεται με τον ενός μηνά γιο της (pics)

Η ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μαμά τέλη του περασμένου Μάη. Οι αναρτήσεις της με τον ενός μήνα γιο της μέχρι στιγμής δεν είναι πολλές, είναι όμως όλες υπέροχες.

Την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της είχε ανεβάσει λίγες μέρες μετά τη γέννησή του και συγκρκιμένα στις 23 Μαΐου. Η ηθοποιός απαθανάτισε τότε τον σύζυγό της με το νέο μέλος της οικογένειας και δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία γράφοντας: "ΑΓΆΠΗ ΜΟΥ!"

kartsana 1 gios enos mina

Έκτοτε έχει δημοσιεύσει μερικές ακόμα και σε όλες φαίνεται να απολαμβάνει τη μητρότητα και τον νέο της ρόλο. Την πιο πρόσφατη ανέβασε σε Instagram Story μερικές ημέρες πριν και είναι η παρακάτω.

Η ηθοποιός είναι ξαπλωμένη και ο γιος της κοιμάται ήρεμος πάνω στην κοιλιά της.

kartsana mpempis 1

Ο λόγος για την Γωγώ Καρτσάνα, την οποία γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha, "Το σόι σου". Μετά το τέλος της σειράς που διήρκησε πέντε χρόνια, η ηθοποιός συνεργάστηκε και πάλι με τη Βάσω Λασκαράκη στη σειρά "Έρωτας Μετά", στο ίδιο κανάλι.

Γωγώ Καρτσανα - Ο γάμος, η εγκυμοσύνη και ο ερχομός του γιου της

Η ηθοποιός γνωρίστηκε με τον σύζυγό της, Γιώργο, δύο χρόνια πριν. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και μόλις δύο μήνες μετά τη γνωριμία τους, παντρεύτηκαν στο Εκουαδόρ από όπου κατάγεται ο σύζυγός της, από την πλευρά της μητέρας του.

kartana gamos

Η Γωγώ Καρτσάνα ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της λίγο μετά την Πρωτοχρονιά και για τους επόμενους μήνες αναρτούσε αραιά και πού φωτογραφίες με την ολοένα και πιο φουσκωμένη κοιλίτσα της.

kartsana egkyos

Όπως για κάθε νέα μητέρα, έτσι και για την ηθοποιό, οι πρώτες εβδομάδες στο σπίτι μετά τη γέννηση του μωρού είναι αρκετά ιδιαίτερες, καθώς είναι μία περίοδος προσαρμογής, τόσο για την ίδια τη μητέρα, όσο και για το βρέφος.

Από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής φαίνεται ότι μαμά και γιος περνούν πολλή ώρα αγκαλιά, κάτι το οποίο όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν εδώ στο Mothersblog.gr, έχει πολλά οφέλη για το μωρό και τη μητέρα.

Από τα πιο σημαντικά είναι η θετική επίδραση στην ανάπτυξη του βρεφικού εγκεφάλου και στην ψυχολογία της νέας μητέρας μετά τον τοκετό. Αυτό τουλάχιστον επιβεβαιώνει έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Florida Atlantic University. Σύμφωνα μάλιστα με τους ειδικούς, η μέθοδος γνωστή και ως kangaroo care, κατά την οποία το μωρό έρχεται σε επαφή με το στήθος και γενικά το γυμνό δέρμα της μητέρας, προάγει την νευροφυσιολογική ανάπτυξη του βρέφους. Η συγκεκριμένη μέθοδος δίνει έμφαση στον τρόπο με τον οποίο η μητέρα κρατά το μωρό και ιδίως όταν δεν είναι τελείως ντυμένο ώστε να μπορεί να έρχεται σε επαφή με περισσότερο δέρμα.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει αναρτήσει η ηθοποιός μετά τη γέννησή του μωρού της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved