Γεωργία Αβασκαντήρα: Δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία με τον γιο της

Ο μικρούλης μεγάλωσε, τα μαλλιά του ξάνθιναν και οι φωτογραφίες του κάθε φορά είναι απίθανες.

Γεωργία Αβασκαντήρα: Δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία με τον γιο της

Ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι αναμφίβολα ο Γιώργος Χρανιώτης με την Γεωργία Αβασκαντήρα.

Οι δύο τους παντρεύτηκαν στις 23 Ιουλίου 2018 και έχουν αποκτήσει μαζί ένα αγοράκι.

Μάλιστα τόσο ο Γιώργος Χρανιώτης, όσο και η σύζυγος του είναι αρκετά ενεργοί στα social media και μοιράζονται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα τους, με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Και οι δύο μιλούν για την καθημερινότητα με τον μικρό τους και δείχνουν πώς είναι πλέον η ζωή τους με έναν μπόμπιρα στο σπίτι. Εκτός από τα κατορθώματα του γιου τους όμως, μοιράζονται και προσωπικές στιγμές, θέλοντας πάντα να περάσουν μέσα από αυτές κάποιο μήνυμα σε όλους εκείνους που τους ακολουθούν. Όπως έκανε η Γεωργία Αβασκαντήρα πριν μερικές εβδομάδες που έδειξε πώς είναι η κοιλιά της μετά την εγκυμοσύνη, γράφοντας:


https://www.instagram.com/p/CQRUwLelZAg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Αυτή είναι η κοιλιά μου!!! Από μικρή έχω μάθει να δουλεύω πολύ για αυτή ή αλλιώς για το κέντρο μου, αφού στο χορό όλα ξεκινούν από εκεί και όχι μόνο.... από πολύ νωρίς έμαθα τι σημαίνει το κέντρο μας, ο πυρήνας μας και πως πρέπει να ασχολούμαστε με αυτό!

Είχα συνηθίσει να έχω ένα άρτιο αποτέλεσμα λόγω τών πολλών ωρών χορού που έχω κάνει! Στην εγκυμοσύνη μου λόγω κάποιων επιπλοκών που είχα, χρειάστηκε να κάνω αντιπηκτικές ενέσεις(για να είναι το μωρό μου καλά)με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί στο δέρμα μου, αυτή η σκιά καθώς και ραγάδες!

Αν εσύ βλέπεις μια ατέλεια, μια αντιαισθητική λεπτομέρεια, εγώ το βλέπω σαν δύναμη και εμπειρία και με πολύ περηφάνια και ευγνωμοσύνη στη δείχνω, για να σου πω ότι αν για κάποιους, κάτι που έχεις πάνω σου, χαρακτηρίζεται σαν ατέλεια, για σένα μπορεί να είναι η δύναμη σου, η γοητεία σου και η περηφάνεια σου!!!".

Αυτό το σώμα έφερε στον κόσμο το ωραιότερο δώρο στη Γεωργία Αβασκαντήρα και τον Γιώργο Χρανιώτη και η ίδια έμαθε να το αγαπά έτσι όπως είναι μετά τον τοκετό και το ίδιο όπως είδατε συμβουλεύει να κάνουν και οι άλλες γυναίκες. Να αγαπήσουν το σώμα τους όπως και αν είναι.

Για εκείνη το μόνο που έχει σημασία είναι ο μικρός Αλέξανδρος και καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες του δείχνοντας μας όχι μόνο πόσο μεγαλώνει μέρα με τη μέρα αλλά και πόσο αλλάζει. Μπορεί να μη δείχνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του όμως, μπορούμε να καταλάβουμε ότι πρόκειται για ένα αξιολάτρευτο μικρούλι που κάνει κάθε μέρα της μοναδική.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις δύο νέες φωτογραφίες του μικρού Αλέξανδρου. Όχι μόνο μεγάλωσε αλλά ξάνθιναν και τα μαλλάκια του. Swipe up για να τον απολαύσετε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved