Σταματίνα Τσιμτσιλή: Διώροφη & εντυπωσιακή η τούρτα γενεθλίων της κόρης της

Η δεύτερη κόρη της παρουσιάστριας, Μαίρη, έγινε επτά ετών και η τούρτα γενεθλίων της ήταν καλοκαιρινή και άκρως εντυπωσιακή.

Στις 11 Ιουνίου επτά χρόνια πριν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έφερε στον κόσμο την δεύτερη κόρη της, Μαίρη.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή της την περασμένη Παρασκευή, το κοριτσάκι γεννήθηκε στις έξι το απόγευμα, ενώ λίγες ώρες πριν η εγκυμονούσα τότε Σταματίνα βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής και χόρευε.

Η παρουσιάστρια έστειλε τις διαδικτυακές ευχές στην κόρη της και μία μέρα μετά μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram φωτογραφίες από την εντυπωσιακή τούρτα που έκοψαν στο σπίτι.

Όπως θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι, η τούρτα ήταν καλοκαιρινή και άκρως εντυπωσιακή. Είχε δύο ορόφους και ήταν διακοσμημένη με λουλούδια και ένα φλαμίνγκο.

Εκτός από την τούρτα, η παρουσιάστρια μας έδειξε και τα μπισκότα που είχαν το ίδιο καλοκαιρινό θέμα.

Καλοκαιρινό πάρτι γενεθλίων

Τα καλοκαιρινά πάρτι γενεθλίων είναι η χαρά του παιδιού. Συνήθως οργανώνονται σε κήπους, πισίνες, αυλές, πάρκα ακόμα και σε παραλία, τα παιδιά έχουν άφθονο χώρο να παίξουν με την ψυχή τους.

Όσον αφορά την τούρτα, μπορεί να είναι εμπνευσμένη από το καλοκαίρι όπως η τούρτα της μικρής Μαίρης ή και όχι.

Διαβάστε επίσης: Καλοκαιρινό πάρτι γενεθλίων: 28 ιδέες για τούρτα με θέμα τη θάλασσα

Στον μπουφέ καλό είναι να αποφύγετε να έχετε φαγητά με κρέμες γάλακτος, σάλτσες και τα συναφή. Φρούτα και λαχανικά κομμένα σε ράβδους ή περασμένα σε ξυλάκι θα γίνουν ανάρπαστα ειδικά αν καταφέρετε να τα διατηρήσετε δροσερά. Επίσης, σνακ όπως κρύα σαντουιτσάκια, μακαρονοσαλάτες και κεφτεδάκια είναι από τις πιο ασφαλείς επιλογές για τα παιδιά.

Δείτε κάποιες από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της εορτάζουσας στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved