Μπλέτσας - Αστέρη: Η φωτογράφιση λίγο πριν τον ερχομό του παιδιού τους

Έκαναν μια υπέροχη φωτογράφιση με τους δυο τους να λάμπουν από ευτυχία.

Μπλέτσας - Αστέρη: Η φωτογράφιση λίγο πριν τον ερχομό του παιδιού τους

Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Το ζευγάρι , που έχει ήδη μία κόρη, ανυπομονεί για τον ερχομό του παιδιού του.

Οι δυο τους συνεχίζουν κανονικά τα ταξίδια και μας «ταξιδεύουν» κι εμάς μέσα από την εκπομπή «Happy Τravelller» αλλά κι από τα social media. Μάλιστα η Ηλέκτρα Αστέρη φροντίζει να δίνει χρήσιμες συμβουλές σε όλες τις μητέρες που έχουν μικρά παιδιά ή είναι έγκυες και θέλουν να ταξιδέψουν αλλά διστάζουν.

Ηλέκτρα Αστέρη: Οι συμβουλές της για τα ταξίδια κατά τη διάρκεια της κύησης


https://www.instagram.com/p/CPtZxcwF75y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τις προάλλες εξήγησε γιατί λέμε « είναι σε ενδιαφέρουσα» όταν αναφερόμαστε στην εγκυμονούσα.

«ΕΝ - ΔΙΑ - ΦΕΡΟΥΣΑ

??Η ελληνική γλώσσα είναι θησαυρός. Και με αποδείξεις. Έχει πολύ ΕΝ-ΔΙΑ-ΦΕΡΟΝ τελικά να μάθουμε γιατί λέμε «Αυτή η γυναίκα είναι σε ενδιαφέρουσα», όταν αναφέρόμαστε σε μια γυναίκα που είναι έγκυος και θα το ανακαλύψετε και μόνοι σας παρακάτω.

?Ενδιαφέρουσα: {Εν-Δία-Φέρουσα} Είναι εκείνη που φέρει/κουβαλάει τον Δία. Ο Δίας σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, ήταν ο πατέρας όλων των Θεών, ο πιο δυνατός και σπουδαιότερος από όλους αυτούς. Μεταξύ άλλων, ήταν ο Θεός της οικογένειας και της γονιμότητας.

✨Η γυναίκα που βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα, είναι η γυναίκα που φέρει τη δύναμη μέσα της. Η γυναίκα που εγκυμονεί δεν είναι αδύναμη, αλλά χρειάζεται την προσοχή και την αγάπη των γύρω της γιατί κάνει το ύψιστο όλων... δημιουργεί την ανθρώπινη ζωή. Και αυτό δεν είναι απλά κάτι... Είναι τα πάντα.»

Πριν μερικές ημέρες το ζευγάρι έκανε μια επαγγελματική φωτογράφηση αποτυπώνοντας αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους. Μάλιστα και οι δυο τους μοιράστηκαν κάποιες από αυτές στο Instagram και μπορείτε να τις δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved