Νάντια Μπουλέ: Ξεκίνησε να φτιάχνει το παιδικό δωμάτιο - Δείτε φώτο

Και η Νάντια Μπουλέ βρίσκεται στην τελική ευθεία και ετοιμάζει τη φωλίτσα που θα φιλοξενήσει για όλο τον υπόλοιπο καιρό το μωράκι της.

Νάντια Μπουλέ: Ξεκίνησε να φτιάχνει το παιδικό δωμάτιο - Δείτε φώτο

Η μέλλουσα μαμά Νάντια, ξέρει από καλή διακόσμηση και ήδη έχει αρχίσει να προετοιμάζει το βρεφικό δωμάτιο του μωρού της.

Ο σχεδιασμός και η διακόσμηση του βρεφικού υπνοδωματίου πάντα γίνεται λίγους μήνες ή λίγε μέρες πριν τον ερχομό του νέου μέλους και σαν διαδικασία σε κάποιους γονείς, συνήθως, προκαλεί άγχος ειδικά αν το μωράκι είναι το πρώτο της οικογένειας.

Διακόσμηση βρεφικού δωματίου μια δημιουργική διαδικασία

Όπως όλοι οι γονείς, έτσι και η Νάντια Μπουλέ, θέλει όλα να είναι έτοιμα λίγο πριν σπάσουν τα νερά και απολαμβάνει τη διαδικασία της διακόσμησης όσο ποτέ.

Μέσα από ένα Insta story που δημοσίευσε στον άλλο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram WellB by Nadia Boule, αποκάλυψε ότι άλλαξε γνώμη και αντί για ταπετσαρία τελικά έβαλε μερικά minimal αυτοκόλλητα στον τοίχο.

nantia mpoule



Όσο για τα χρώματα που φαίνεται να έχει διαλέξει για το παιδικό δωμάτιο; Όπως φαίνεται και από το χρώμα του τοίχου και την κούνια, μάλλον το λευκό είναι εκείνο που την κέρδισε.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις αποχρώσεις που θα προσθέσει σε αυτό; Όπως φαίνεται και από τα αυτοκόλλητα το καφέ, το γκρι και το σκούρο μπλε ή πράσινο (δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε) είναι εκείνα που προτίμησε.

Σε αναμονή η μέλλουσα μαμά

Ευτυχία, μόνο με αυτή τη λέξη μπορούμε να περιγράψουμε όλα όσα ζει και βιώνει τους τελευταίους μήνες η όμορφη ηθοποιός. Έχει μπει ήδη στον 9ο μήνα και μετρά αντίστροφα. Όλους αυτούς τους μήνες η Νάντια Μπουλέ ξεχώρισε μέσα από το στιλ που διάλεξε να έχει στην εγκυμοσύνη της και έδωσε μαθήματα στιλ και ομορφιάς σε όλες τις άλλες moms to be.

Δείτε 5 από τα καλύτερα ντυσίματα που ξεχωρίσαμε μέσα στον λογαριασμό της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved