Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η κόρη της την έκανε Ινδή - Δείτε τη φωτογραφία

Η γνωστή παρουσιάστρια αφέθηκε στα χέρια της κόρης της κι εκείνη έκανε τα …μαγικά της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η κόρη της την έκανε Ινδή - Δείτε τη φωτογραφία

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τα απογεύματα είναι συνήθως με τα παιδιά της. Έτσι, μετά το τέλος της εκπομπής «Happy Day», επιστρέφει σπίτι και όπως κάθε μαμά, ασχολείται με οτιδήποτε αφορά την καθημερινότητά τους.

Ο μικρός Γιάννης είναι εκείνος που την περιμένει πώς και πώς αφού οι αδελφές του Νάγια και Μαίρη πηγαίνουν σχολείο και θέλει τη μαμά του για να παίξει.

Η όμορφη παρουσιάστρια φυσικά και δεν του χαλάει χατίρι και όπως έχει δείξει μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ουκ ολίγες φορές έχει καθίσει στο πάτωμα μαζί του παίζοντας με τα αυτοκινητάκια , πηγαίνοντας βόλτα ή απολαμβάνοντας την απογευματινή σιέστα.

Όμως και με τις κόρες της περνά χρόνο, αφού κι αυτές θέλουν την μαμά τους. Χθες λοιπόν αφέθηκε στα χέρια της Μαιρούλας η οποία την μεταμόρφωσε σε Ινδή!

Όχι, δεν την έβαψε. Έκανε κάτι πιο απλό. Πήρε τη συλλογή από αυτοκόλλητα , επέλεξε ένα και το κόλλησε στο μέτωπο της μητέρας της.«Η Μαιρούλα με έκανε Ινδή ....! ???» έγραψε με χιούμορ η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

stam tsimtsili me kori

Σχέση μαμάς και κόρης

Η σχέση μαμάς και κόρης είναι δυνατότερη από όλους τους γονεϊκούς δεσμούς που υπάρχουν όπως προκύπτει από έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύτηκαν στο Journal of Neuroscience.

Αυτό συμβαίνει επειδή ενώ οι σχέσεις μεταξύ μητέρων και γιων, πατέρα και κόρης ή πατέρων και γιων μπορεί να βασίζονται σε σταθερά θεμέλια αγάπης, δεν είναι πάντα τόσο ισχυρές στο κομμάτι της ενσυναίσθησης. Με βάση τα ευρήματα, η χημεία του εγκεφάλου είναι υπεύθυνη για αυτό.

Αν και η ερευνητική βάση ήταν μικρή, άλλες μελέτες έχουν διερευνήσει τον ισχυρό δεσμό μεταξύ των μαμάδων και των θυγατέρων τους: Μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι οι μητέρες ευνοούν τις κόρες (και οι μπαμπάδες τους γιους) λόγω των κοινών τους εμπειριών.

Μια άλλη μελέτη διαπίστωσε ότι οι μητέρες και οι κόρες επηρεάζουν η μια την άλλη - θετικά ή αρνητικά - με διαφορετικούς τρόπους από οποιεσδήποτε άλλες σχέσεις.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αφιερώνει χρόνο και στα τρία παιδιά της καθώς σε αυτή την ηλικία, έχουν ανάγκη όχι μόνο την φυσική της παρουσία αλλά και την προσοχή της. Δείτε στη gallery που ακολουθεί όμορφες στιγμές καθημερινότητας με τις δύο κόρες και τον γιο της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved