Αβασκαντήρα - Χρανιώτης: Η σούπερ τροφή που τρώει ο 11 μηνών γιος τους

Σε λίγες ημέρες ο μικρούλης θα γίνει ενός έτους και ήδη έχει μεγαλώσει πολύ και κάνει πολλά πράγματα.

Αβασκαντήρα -  Χρανιώτης: Η σούπερ τροφή που τρώει ο 11 μηνών γιος τους

Οι γονείς του, δείχνουν τα επιτεύγματά του μέσα από τις αναρτήσεις τους και το ίδιο έκανε για ακόμη μια φορά χθες η Γεωργία Αβασκαντήρα.

Μέσα από ένα Insta story έδειξε ότι ο γιος της έφαγε μισό αβοκάντο και μάλιστα "άδειασε" τη φλούδα.

georgia avastantira gios foto avocado 1

Όπως έχουμε αναφέρει και εμείς στο παρελθόν το αβοκάντο είναι υγιεινό και έχει αρκετά οφέλη.

Με 20 βιταμίνες και μέταλλα, γεμάτο φυτικές ίνες και υγιή λίπη, το αβοκάντο είναι ένα από τα πιο υγιεινά τρόφιμα που μπορείτε να δώσετε στα παιδιά σας.

Αυτό φαίνεται ότι το γνωρίζει πολύ καλά η μαμά Γεωργία Αβασκαντήρα και γι' αυτό το λόγο άρχισε από νωρίς, την εισαγωγή του αβοκάντο στη διατροφή του γιου της.

Οι σπιτικές κρέμες είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μάθει ένα παιδί από νωρίς να τρέφεται υγιεινά και το αβοκάντο είναι μία από αυτές τις τροφές και μπορεί να μπει από νωρίς στο διατροφολόγιο του μωρού.

Σύμφωνα με μια μελέτη του Μαΐου 2016 στο περιοδικό Nutrients, το αβοκάντο είναι ένα εξαιρετικό φαγητό για τα μωρά και τα νήπια γιατί είναι τόσο θρεπτικό, εξαιρετική πηγή ενέργειας, έχει ουδέτερη γεύση και είναι μαλακό, κάτι που το κάνει ιδανικό για μωρά.

Έξι λόγοι για να βάλετε το αβοκάντο στη διατροφή των παιδιών σας

Η καθημερινότητα με το μωρό στη ζωή τους

Μόλις ο μικρός χρονίσει, νέες εμπειρίες και νέα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται μέσα στο σπίτι της Γεωργίας Αβασκαντήρα και του Γιώργου Χρανιώτη. Τα παιδιά μεγαλώνοντας εξελίσσονται, αναπτύσσονται και κατορθώνουν πολλά πράγματα.

Μέχρι να έρθουν οι καινούριες αναρτήσεις με τα νέα επιτεύγματα του μικρούλη, δείτε τις ωραιότερες στιγμές του έτσι όπως τις έχει δημοσιεύσει η μαμά του στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved