Δούκισσα Νομικού: Μας δείχνει τι φόρεσε η μικρή Αναστασία στη βόλτα

Η κόρη της λατρεύει τα καπέλα.

Το τελευταίο διάστημα η Δούκισσα Νομικού έχει μοιραστεί στα social media αρκετές φωτογραφίες με τα παιδιά της.

Έτσι, είχαμε την ευκαιρία να δούμε πόσο μεγάλωσαν και άλλαξαν... Ο Σάββας, έγινε τριών ετών τον περασμένο Μάρτη και η Αναστασία θα κλείσει τα δύο τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Η γνωστή μαμά είχε αναρτήσει αυτή τη φωτογραφία, έχοντας και τα δύο παιδιά της αγκαλιά με φόντο το σαλόνι που θυμίζει παιδότοπο.

Η Αναστασία είναι στα χρώματα της μητέρας της με καστανόξανθα μαλλάκια με χαλαρά μπουκλάκια. Τώρα μάλιστα που έχει καλοκαιριάσει για τα καλά, η μαμά της, της επιλέγει αεράτα φουστάνια σε υπέροχα χρώματα.

Φυσικά δεν παραλείπει το καπέλο, κι απ’ ότι μπορούμε να συμπεράνουμε από τις φωτογραφίες, αρέσουν τόσο στη μαμά όσο και στην κόρη.

Κι αν αναρωτιέστε γιατί μέχρι σήμερα αποφεύγει να δείχνει τα χαρακτηριστικά των προσώπων της, η ίδια έδωσε την απάντηση μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, γράφοντας ότι « Θα αποφασίσουν εκείνα όταν μεγαλώσουν εάν θέλουν την έκθεση ή όχι».

Εμείς πάντως απολαμβάνουμε κάθε νέα της φωτογραφία , ειδικά με τα παιδιά της και ειδικότερα με την Αναστασία που είναι τόσο χαριτωμένη .

Δείτε τη φωτογραφία της με καλοκαιρινό outfit καθώς και τις πιο πρόσφατες που έχει αναρτήσει, στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved