Παπουτσάκη - Θεωνά: Έψησαν πίτσα κι έφαγαν με τις οικογένειές τους

Οι δύο φίλες πέρασαν μαζί όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Παπουτσάκη - Θεωνά: Έψησαν πίτσα κι έφαγαν με τις οικογένειές τους

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Τζένη Θεωνά δεν είναι μόνο συνάδελφοι αλλά και δύο αγαπημένες φίλες.Εδώ και αρκετά χρόνια κάνουν στενή παρέα περνώντας χαρούμενες στιγμές με παιδιά τους.

Ειδικά μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της Κατερίνας Παπουτσάκη και του πρώτου παιδιού της Τζένης Θεωνά, οι δύο ηθοποιοί δέθηκαν ακόμα περισσότερο.Ουκ ολίγες φορές έχουν ανεβάσει στους λογαριασμούς τους στο Instagram φωτογραφίες από βόλτες τους σε παιδικές χαρές και πάρκα με τους γιους τους.

Μάλιστα η τύχη τα έφερε έτσι που συμπρωταγωνιστούν την περίοδο αυτή στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ- 1 «Τα καλύτερά μας χρόνια».

Με κάθε ευκαιρία κι όταν το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, συναντώνται και με τις οικογένειές τους. Όπως συνέβη και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Ο καιρός ήταν πολύ καλός, οι μετακινήσεις ήταν ελεύθερες από δήμο σε δήμο κι έτσι οι δύο φίλες συναντήθηκαν με τους συζύγους και τα παιδιά τους, κι έψησαν πίτσα.

Σε Instastories που δημοσίευσαν , λιγουρευτήκαμε τις πίτσες που ανέλαβαν να ψήσουν ο Παναγιώτης Πιλαφάς και ο Δήμος Αναστασιάδης, ενώ τα αγόρια, Μάξιμος, Κίμωνας και Αρίωνας, έπαιζαν με την ησυχία τους.

Πάρτε μια γεύση από το πώς πέρασαν τα δύο ζευγάρια με τα παιδιά τους στη gallery που ακολουθεί.

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved