Τζένη Μπότση: Οι φωτογραφίες της κόρης της που έγιναν viral

Η μικρή Αλίκη έχει αλλάξει τελείως τη ζωή της.

Τζένη Μπότση: Οι φωτογραφίες της κόρης της που έγιναν viral

Η Τζένη Μπότση δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της κόρης της Αλίκης, γι΄αυτό και κάθε νέα της ανάρτηση συγκεντρώνει χιλιάδες likes.

Η μικρή είναι1,5 ετών και η ηθοποιός δεν μπορεί να πιστέψει πόσο γρήγορα περνά ο καιρός.Με αφορμή τα γενέθλιά της κόρης της είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:«Πέρασε λοιπόν ένας χρόνος!!! Ένας χρόνος που σε έχουμε κοντά μας και πραγματικά.... ώρες ώρες νομίζω ότι ήταν χθες που σε πρωτοείδα, άλλες φορές νομίζω ότι ήσουν εδώ πάντα!! Ένας χρόνος με την Αλίκη!!!».


https://www.instagram.com/p/CHvozyrheHV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα asist.gr η μικρή δεν ήρθε για να συμπληρώσει την ευτυχία της αλλά να προστεθεί μέσα σε αυτή.

«Η μητρότητα δεν είναι προνόμιο δικό μου. Είμαι ευγνώμων που την έζησα αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι το ίδιο σημαντικές είναι και οι γυναίκες που δεν την έχουν ζήσει. Δεν περίμενα την εγκυμοσύνη για να αποκτήσει νόημα η ζωή μου, μιας και είχε από πριν, ούτε θα φορτώσω την ευτυχία μου σε ένα μικρό πλασματάκι. Ήμασταν ευτυχισμένοι με τον Αλέξανδρο και η μικρή ήρθε να προστεθεί στη δική μας ευτυχία και ταυτόχρονα να αντλήσει από τη δική μας για τη ζωή της».

Εμείς συγκεντρώσαμε τις φωτογραφίες της κόρης της Τζένης Μπότση που έγιναν viral και σας τις παρουσιάζουμε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved