Μαρία Ηλιάκη: "Με έχετε τρομοκρατήσει" - Η παράκληση στο Instagram

Για πρώτη φορά μια γνωστή Ελληνίδα μέλλουσα μαμά είπε αυτό που ένιωθε και εμείς τη χειροκροτούμε!

Μαρία Ηλιάκη: "Με έχετε τρομοκρατήσει" - Η παράκληση στο Instagram

Λένε ότι όταν έρθει ένα μωρό, έρχονται μαζί και νέες εμπειρίες για τη μητέρα και κατ' επέκταση το ζευγάρι, μιας και όλα όσα έκανε πριν αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Η ρουτίνα, ο βραδινός ή ο πρωινός ύπνος, οι συνήθειες και γενικότερα η καθημερινότητα και το πρόγραμμα αλλάζουν και προσαρμόζονται στις ανάγκες του μωρού που κάνει την εμφάνισή του.

Το ίδιο θα συμβεί και στην ζωή της Μαρίας Ηλιάκη, που η ίδια διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί για όλες αυτές τις καινούριες εμπειρίες που θα έρθουν, μαζί με το μωρό της.

Από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, τα likes, τα σχόλια και οι ευχές, έπεσαν βροχή από γνωστούς και αγνώστους. Το feed της και το ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο σε messenger και instagram όμως, εκτός από ευχές, γέμισε και με συμβουλές μαμάδων.

Ξέρετε... αυτές τις συμβουλές που άλλοτε χαροποιούν μία έγκυο, άλλοτε την προβληματίζουν και άλλοτε την "τρομοκρατούν" όπως συμβαίνει και στην περίπτωση της αγαπημένης μας Μαρίας. Για πρώτη φορά όμως, μια γνωστή μέλλουσα μαμά πήρε θέση για όλα αυτά τα καλοπροαίρετα σχόλια, που μόνο χαρά δεν την γεμίζουν.

Με μια σειρά από Insta stories απευθύνθηκε σε όλες εκείνες τις διαδικτυακές της φίλες-μαμάδες που κάτι έχουν να πουν και κάτι να τη συμβουλέψουν.

"Ε... κορίτσια... Κορίτσια! Με όλη την αγάπη που σας έχω και ξέρετε ότι είναι τεράστια (ξέρετε πόσο σας προσέχω και πόσο σας αγαπώ). Σταματήστε να μου στέλνετε άλλο μηνύματα, με έχετε τρομοκρατήσει δηλαδή κάποιες από εσάς. Δεν μπορώ να διαβάζω άλλο μηνύματα 'κοιμήσου τώρα που μπορείς', 'ζήσε τώρα που μπορείς', 'κάνε τώρα που μπορείς'. Εντάξει, ένα μωρό θα έρθει θα το αντιμετωπίσει η κάθε μέλλουσα μαμά, όπως μπορεί και με τις αντοχές που έχει!", ακούγεται να λέει συνεχίζοντας και μάλιστα ζητώντας τους να μην το κάνουν γενικότερα αυτό... Να συμβουλεύουν "τρομοκρατώντας" τις μέλλουσες μαμάδες.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο που δημοσίευσε παρακάτω:



Να θυμάστε: Η απόκτηση ενός παιδιού αποτελεί σταθμό στη ζωή μιας γυναίκας. Έχει σημαντικότατη επίδραση στην προσωπική της εξέλιξη και επιφέρει τεράστιες αλλαγές στην καθημερινότητά της, σε πρακτικό αλλά και ψυχολογικό επίπεδο. Η μητρότητα δεν είναι ένα πράγμα, αλλά πολλά πράγματα συγχρόνως. Μητρότητα δεν σημαίνει ξενύχτια, αποκοπή από τον έξω κόσμο και από τις παλιές μας συνήθειες. Μητρότητα, σημαίνει ατελείωτη, άνευ όρων αγάπη. Ενέχει απίστευτη ευτυχία μα και τεράστια αίσθηση ευθύνης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved