Ηλιάκη-Μανουσάκης: Η τρυφερή φωτογραφία τους λίγο πριν γίνουν γονείς

Ο Στέλιος Μανουσάκης, σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκη, δημοσίευσε μια τρυφερή κοινή τους φωτογραφία λίγο πριν γίνουν γονείς.

Ηλιάκη-Μανουσάκης: Η τρυφερή φωτογραφία τους λίγο πριν γίνουν γονείς

Οι φωτογραφίσεις εγκυμοσύνης είθισται λίγο πριν έρθει στον κόσμο το μωρό και η Μαρία Ηλιάκη, αποφάσισε να απαθανατίσει την ωραιότερη περίοδο της ζωής της με μια υπέροχη φωτογράφιση.

Μάλιστα, αυτό το είχε αποκαλύψει πριν μερικές μέρες όταν έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι το σπίτι της μετατράπηκε σε στούντιο φωτογράφισης.

Πριν μερικές ώρες, ο Στέλιος Μανουσάκης, δημοσίευσε μία από αυτές τις φωτογραφίες δείχνοντας την ευγνωμοσύνη του που θα γίνει πατέρας σε μερικούς μήνες. Το σχόλιο που συνόδευσε τη φωτογραφία που τον δείχνει να φιλά τρυφερά τη Μαρία Ηλιάκη στο κεφάλι, κρατώτας το χέρι και την κοιλίτσα της; Απλά τρεις κόκκινες καρδούλες.


https://www.instagram.com/p/CPBTv9flSz3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"❤️❤️❤️"

Το ζευγάρι έκλεισε τρία χρόνια σχέσης και ζει τον έρωτά τους και τη νέα του ζωή μακριά από την Ελλάδα.

Η Μαρία Ηλιάκη έχει μπει στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και δεν σταματά να δημοσιεύει απίθανες φωτογραφίες της από τη Ζυρίχη, εκεί όπου εργάζεται ως γυναικολόγος ο σύντροφός της.

Η παρουσιάστρια ανυπομονεί να κρατήσει στα χέρια της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη και η ευτυχία της δεν κρύβεται.

Δείτε μερικές φωτογραφίες των parents to be στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved