Ρούλα Ρέβη: Η απίθανη φωτογραφία της κόρης της και το σχόλιο της Μενεγάκη

Μία νέα εντυπωσιακή φωτογραφία της μικρής Ειρήνης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η γνωστή φωτογράφος.

Ρούλα Ρέβη: Η απίθανη φωτογραφία της κόρης της και το σχόλιο της Μενεγάκη

Η Ρούλα Ρέβη λατρεύει να φωτογραφίζει ό,τι υπάρχει γύρω της, πόσο μάλλον τα δίδυμα παιδιά της. Ο Άγγελος και η Ειρήνη Τότσικα σε λίγους μήνες θα γίνουν έξι ετών και πρωταγωνιστούν συχνά - πυκνά στις αναρτήσεις της.

Η φωτογράφος τα απαθανατίζει με τον φωτογραφικό της φακό στο παιχνίδι, στις βόλτες, ακόμα και όταν κάνουν αγαπησιάρικες αγκαλιές. Οι φωτογραφίες της είναι φανταστικές και τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει ένα πιστό κοινό στα social media με τα οποία μοιράζεται συμβουλές, σκέψεις και εμπειρίες.

Η πιο πρόσφατη φωτογραφία της κόρης της είναι αυτή που βλέπετε παρακάτω. Το χαριτωμένο κοριτσάκι περπατάει στην εξοχή με ένα αέρινο φόρεμα, σαγιονάρες και κρατώντας ένα ξύλο στο χέρι.


https://www.instagram.com/p/COaDn1bhz9o/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η φωτογραφία συγκέντρωσε χιλιάδες likes και πληθώρα σχολίων από τους διαδικτυακούς της φίλους. Μεταξύ αυτών και η Ελένη Μενεγάκη.

Οι δύο γυναίκες γνωρίζονται πολλά χρόνια και έχουν συνεργαστεί πολλάκις σε φωτογραφίσεις. Η Ρούλα Ρέβη έχει πολλές φορές δείξει την εκτίμησή της στο πρόσωπο της παρουσιάστριας και το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη μπορεί να είναι λιτό, δείχνει όμως ότι η συμπάθεια καιη εκτίμηση είναι αμοιβαία.

sxolio elenis

Η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε με emoticons και με τον ίδιο τρόπο απάντησε και η Ρούλα Ρέβη.

Δείτε ακόμα περισσότερα στιγμιότυπα που έχει μοιραστεί η φωτογράφος με τα παιδιά της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved