Ο γιος της Μορφούλας Ντώνα είναι σκέτη γλύκα και με υπέροχα γαλάζια μάτια

Η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής και νικήτρια του Dancing With The Stars 5, Μορφούλα Ντώνα, δημοσίευσε φωτογραφίες του 8 μηνών γιου της και απάντησε σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Ο γιος της Μορφούλας Ντώνα είναι σκέτη γλύκα και με υπέροχα γαλάζια μάτια

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τις τελευταίους μήνες η Μορφούλα Ντώνα, καθώς έγινε για πρώτη φορά μαμά. Η γνωστή αθλήτρια, έβδομη Ολυμπιονίκης των αγώνων στο Σίδνεϊ και νικήτρια του πέμπτου κύκλου του «Dancing with the Stars», έφερε την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020 στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και έκτοτε η ζωή της άλλαξε ριζικά.

Πριν λίγο καιρό η Ολυμπιονίκης είχε μιλήσει στην εκπομπή Happy Day και εξομολογήθηκε στην Όλγα Λαφαζάνη τις δυσκολίες που πέρασε για έξι χρόνια μέχρι να καταφέρει να αποκτήσει το παιδάκι της. Αναφέρθηκε, επίσης, στο μωράκι που έχασε κατά τη διάρκεια της κύησης και έστειλε το δικό της μήνυμα προς όλες τις γυναίκες.


https://www.instagram.com/p/COftbN1l55C/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ο μικρός απολαμβάνει την καραντίνα γιατί έχει 24 ώρες τη μαμά του. Μετά από πολλά χρόνια προσπάθειας κάναμε εξωσωματική. Όσες γυναίκες προσπαθούν, να μη το βάλουν κάτω. Αξίζει να ζήσεις τη μητρότητα. Έβαλα το τεστ εγκυμοσύνης κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και είπα στον άντρα μου “αν όλα πάνε καλά, την επόμενη χρονιά θα έχουμε μωράκι”. Τους δύο πρώτους μήνες ήταν δίδυμη η κύηση, αλλά το ένα μωράκι παλινδρόμησε. Η πρώτη μου σκέψη ήταν «τι έκανα λάθος;». Τελικά όλα είναι θέμα φύσης. Πάντα είμαστε αγαπημένοι με τον σύζυγό μου. Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, με πολιόρκησε πολύ καιρό. Ο σύζυγός μου θέλει να ονομάσουμε το παιδί “Δίας”», είχε πει μεταξύ άλλων η Μορφούλα Ντώνα.

Ο γιος της... ο μεγάλος της έρωτας


https://www.instagram.com/p/COAF84-lGKb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τον μικρό που ακόμη όπως αποκάλυψε στο Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δεν έχει αποφασίσει το όνομα που θα του δώσει με τον σύζυγό της, Γιάννη Πατλάκα.

Η αθλήτρια γυμνάζεται εντατικά, κάποιες φορές παρέα με τον κούκλο γιο της, ενώ τα ενσταντανέ από την καθημερινότητά τους είναι απίθανα.

Μέσα από τις ερωτήσεις που της έκαναν οι φίλες της στο Instagram, είχαμε την ευκαιρία να δούμε και να γνωρίσουμε καλύτερα τον μπόμπιρά της.


https://www.instagram.com/p/CNW11OqFgV8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως θα δείτε και εσείς είναι ένας κούκλος, με τεράστια γαλάζια μάτια, έντονη προσωπικότητα και ένα απίθανο χαμόγελο.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις απολαυστικές φωτογραφίες μαζί με τις ερωτήσεις που έγιναν στην Μορφουλα Ντώνα και τις απαντήσεις που έδωσε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved