Νικολέττα Ράλλη: Είχε γενέθλια & δημοσίευσε μία υπέροχη φώτο με την κόρη της

Η διάσημη μαμά έγινε 38 ετών! 

Νικολέττα Ράλλη: Είχε γενέθλια & δημοσίευσε μία υπέροχη φώτο με την κόρη της

Η Νικολέττα Ράλλη είχε γενέθλια στις 25 Απριλίου και ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές τους με μία υπέροχη φωτογραφία με το μωρό της.

Μαμά και κόρη κάθονται σε ένα σκάφος και απολαμβάνουν τον ανοιξιάτικο ήλιο, τον καθαρό αέρα και τη θάλασσα. Η φωτογραφία είναι αυθόρμητη και πραγματικά υπέροχη. Εκτός από την Νικολέττα Ράλλη που φαίνεται πιο χαρούμενη από ποτέ, τις εντυπώσεις κλέβει και η μικρή Σοφία που στέκεται όρθια με τη βοήθεια της μαμάς της.

nikoletta ralli 1

"Σας ευχαριστώ όλους παρά πολύ για τις τόσο γλυκές ευχές σας❤️ Η αλήθεια είναι οτι στα τελευταία δυο καραντινάτα γενέθλια μου, εχω μείνει δυο χρόνια πίσω ηλικιακά, αλλά αρκετές στιγμές μπροστά με τις εμπειρίες που αναγκαστικά όλοι έχουμε ζήσει...Στα καλύτερα που θα έρθουν❤️" έγραψε στην ανάρτησή της.

Έντεκα μήνες μαμά

Η παρουσιάστρια και blogger έγινε για πρώτη φορά μαμά τον Ιούνιο του 2020 και διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. Το lockdwon μπορεί να της στέρησε πράγματα όπως σε όλους μας, όμως της έδωσε όλο το χρόνο για να είναι κοντά στη μικρή της.

Οι αναρτήσεις με τη μικρή Σοφία ολοένα και πληθαίνουν στο προφίλ της στο Ιnstagram και όλες τους οι φωτογραφίες είναι υπέροχες και συγκεντρώνουν χιλιάδες likes.

Δείτε κάποιες από αυτές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved