Ρούλα Ρέβη: Έτσι, δεν έχετε ξαναδεί τα δίδυμα παιδιά της

Δείτε πώς απαθανάτισε αυτή τη φορά τα δίδυμα.

Ρούλα Ρέβη: Έτσι, δεν έχετε ξαναδεί τα δίδυμα παιδιά της

Η Ρούλα Ρέβη έχει ένα πιστό κοινό που την ακολουθεί στο Instagram και μεταξύ αυτών είναι πολλές μητέρες ( όχι μόνο διδύμων).

Κατά καιρούς κάνει ποστ απαντώντας σε πολλά ερωτήματα που δέχεται για το πώς είναι η ζωή με δίδυμα, ειδικά όταν είναι διαφορετικού φύλου, ή πώς καταφέρνει και κρατά τις ισορροπίες στη ζωή της.

Σε μια ανάρτησή της είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Πολλές γυναικες μου ζητάνε να τις ενθαρρύνω γιατί περιμένουν δίδυμα και ο περίγυρος τους τις απογοητεύει μάλλον τις τρομάζει θα έλεγα . Και εγω λεω πως η ζωή σου δίνει ότι μπορεις να αντέξεις και πως ο καθένας έχει μια άποψη μόνο που μερικές φορές την έχει χωρίς την εμπειρία . Άλλες παλι γυναικες μου λενε πως φοβούνται ότι τα μοναχοπαίδια τους θα γίνουν κακομαθημένα χωρίς αδέρφια και πως δεν θα μάθουν ποτέ να μοιράζονται , άλλες παλι ανησυχούν πως αν κάνουν παιδιά με διαφορά ηλικίας μεγάλη μεταξύ τους δεν θα μπορούν να επικοινωνήσουν και να κάνουν παρέα , άλλες παλι έχουν βγάλει το μαμαδομετρο και μας δίνουν οδηγίες λες κι τα κάνουμε όλα λάθος . Λοιπόν κανείς δεν ξέρει τίποτα , αυτό λεω εγω. Πας με γνώμονα την αγαπη και την παρουσία σου . Η παρουσία είναι ίσως η μοναδική λέξη που όλες θα έπρεπε να εχουμε κοινό παρονομαστή σαν μαμάδες . Αν εγω έχω δίδυμα που μοιράζονται τα πάντα με απόλυτη αγαπη και δωσιμο αν εσυ έχεις ένα παιδί μόνο που νομίζει πως είναι το κέντρο του κόσμου , αν έχεις 2 ,3, 5, 6 παιδιά ποιος είναι ο στόχος σου? Είναι να εισαι παρούσα να εισαι εκεί όσο περισσότερο μπορεις φυσικα ? Μην βάζεις προγραμμα , αυτό ξέρω μόνο να πω, ποσά παιδιά θα σου φέρει η ζωή αυτό δεν έχει προγραμμα », είχε σχολιάσει μεταξύ άλλων .

Και η ίδια προσπαθεί όσο μπορεί να κάνει ακριβώς αυτό: να είναι εκεί για τα παιδιά της, με κάθε τρόπο.

Μέσα από τις αναρτήσεις της , που είναι αρκετά συχνές με τα δίδυμα το τελευταίο διάστημα, προκύπτει ότι η Ρούλα Ρέβη απολαμβάνει όσο και τα παιδιά της τις στιγμές που περνάνε όλοι μαζί. Και φυσικά δεν είναι όλες ίδιες: υπάρχουν εντάσεις και τσακωμοί αλλά και παιχνίδι, αγκαλιές και τρυφερότητα.

Χθες λοιπόν η γνωστή φωτογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια διαφορετική φωτογραφία στην οποία η Ειρήνη -Χρυσή και ο Άγγελος φαίνεται ότι παλεύουν στον καναπέ… Γιατί υπάρχουν κι αυτές οι στιγμές ανάμεσα στα αδέλφια.

Δείτε την όπως και άλλες πιο πρόσφατες των διδύμων στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved