Κέλλυ Κελεκίδου: Δείτε την κόρη της με casual εμφάνιση -Απίθανο το στιλ της

Η Ελπινίκη είναι έναν μοντέρνο κοριτσάκι. 

Η Κέλλυ Κελεκίδου είναι μητέρα δυο παιδιών. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεν έχει παρά ελάχιστες φωτογραφίες τους, καθώς τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Νίκος Κουρκούλης, επιθυμούν να κρατούν την προσωπική και οικογενειακή τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, ανά διαστήματα η γνωστή τραγουδίστρια ανεβάζει insta stories με τον γιο της Ραφαήλ και την Ελπινίκη. Όπως αυτό με τα δύο αδέλφια να παίζουν στα χιόνια ποζάροντας δίπλα από τον χιονάνθρωπο που έφτιαξαν.

Η Κέλλυ Κελεκίδου έχει αδυναμία και στα δυο της παιδιά όπως και ο σύζυγός της. Μάλιστα είχε πει μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή της στο Λοιπόν: « αγαπάει ( ο Νίκος) τρελά τα παιδιά του, πολλές φορές όμως δεν μπορεί να διαχειριστεί κάποιες ευθύνες, οι οποίες είναι ισχυρές, δηλαδή πάντα θ΄ακούσεις κι ένα « Κέλλυ…». Λέει… λέει… αλλά είναι ένας χαζομπαμπάς , η κόρη του τον κάνει ό,τι θέλει…».

Η Ελπινίκη είναι ένα χαριτωμένο κοριτσάκι που ακολουθεί το dress code της ηλικίας της. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η μαμά της, φοράει τζιν μοντέρνο παντελόνι, καρό πουκάμισο και αθλητικά παπούτσια.

Δείτε τη συγκεκριμένη ανάρτηση καθώς κι άλλες παλιότερες με τον αδελφό της , στη gallery που ακολουθεί .

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved