Βίκυ Καγιά: Φωτογράφισε τα παιδιά της με μια τεράστια ελληνική σημαία

Δείτε τις όμορφες φωτογραφίες που δημοσίευσε.

Βίκυ Καγιά: Φωτογράφισε τα παιδιά της με μια τεράστια ελληνική σημαία

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε χθες η 25η Μαρτίου και η επέτειος των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Και μπορεί λόγω κορονοϊού οι εορταστικές εκδηλώσεις να έγιναν χωρίς τη συμμετοχή του κόσμου, όμως όλοι οι απανταχού Έλληνες, τίμησαν την ημέρα αυτή με το δικό τους τρόπο.

Τα social media πλημμύρισαν από μηνύματα για την τόσο σημαντική αυτή επέτειο ενώ η γαλανόλευκη δέσποζε σε κάθε ποστ. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ανάρτησαν παιδικές τους φωτογραφίες ντυμένοι τσολιάδες, ή στιγμές με τα παιδιά τους στο σπίτι καθώς παρακολουθούσαν από την τηλεόραση την παρέλαση.

Η Μαριέττα Χρουσαλά για παράδειγμα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφία των τριών παιδιών της που φορούν παραδοσιακές στολές και έχει ο καθένας από μια ελληνική σημαία στα χέρια του.

Η Βίκυ Καγιά από την άλλη, δημοσίευσε στον λογαριασμό της δύο φωτογραφίες των παιδιών της να κρατούν μια τεράστια ελληνική σημαία και να την ανεμίζουν στο σαλόνι του σπιτιού τους.Τόσο ο Κάρολος όσο και η Μπιάνκα έχουν ενθουσιαστεί με την ελληνική σημαία που είναι μεγαλύτερη από το μπόι τους, και φυσικά η μητέρα τους γεμάτη περηφάνια δεν έχασε την ευκαιρία και απαθανάτισε τη στιγμή.

Δείτε τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved