Ρούλα Ρέβη: Το δωμάτιο που παίζουν τα δίδυμα είναι η χαρά του παιδιού

Είναι πολύχρωμο, γεμάτο παιχνίδια και βιβλία.

Ρούλα Ρέβη: Το δωμάτιο που παίζουν τα δίδυμα είναι η χαρά του παιδιού

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρούλα Ρέβη δημοσιεύει φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της. Τις περισσότερες φορές σε αυτές τις αναρτήσεις πρωταγωνιστούν τα παιδιά της ή η ίδια με το σύζυγό της Αποστόλη Τότσικα ενώ άλλες φορές απλά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους ορισμένες φωτογραφίες δείχνοντας μια αγαπημένη της γωνιά, όπως αυτή.


https://www.instagram.com/p/CMxFu1ihvor/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η γνωστή φωτογράφος περνάει αρκετές ώρες με τα δίδυμα στο σπίτι παρότι προσπαθεί να βγαίνουν έξω όσο πιο συχνά γίνεται όχι μόνο για να αλλάζουν παραστάσεις αλλά γιατί το έχουν ανάγκη όλα τα παιδιά ειδικά μετά την πολύμηνη τηλεκπαίδευση και την καραντίνα.

Όταν όμως είναι σπίτι η Ειρήνη και ο Άγγελος περνούν αρκετό χρόνο παίζοντας με τα αγαπημένα τους παιχνίδια. Μάλιστα η μαμά τους δημοσίευσε ένα τέτοιο στιγμιότυπο και ήταν χάρμα οφθλαλμού.Εντυπωσιαστήκαμε από τα χρώματα και τη «ζωντάνια» που εκπέμπει ο χώρος.

revi

Όπως βλέπετε, η Χρυσή είναι ξαπλωμένη κάτω στο πάτωμα μπροστά από μια κατασκευή ενώ ο αδελφός της λίγα μέτρα πιο πέρα, στέκεται όρθιος στη βιβλιοθήκη που είναι γεμάτη από παιδικά βιβλία και παιχνίδια.

Το τελευταίο διάστημα η γνωστή μαμά μας έχει χαρίσει πολλές όμορφες φωτογραφίες των παιδιών της και αρκετές από αυτές μπορείτε να τις δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved