Θεωνά- Αναστασιάδης: Ζωγραφίζουν μαζί με τον γιο τους

Στην παρέα τους και η ηθοποιός Μαρία Καβογιάννη η οποία μας εντυπωσίασε με την ζωγραφιά της.

Θεωνά- Αναστασιάδης: Ζωγραφίζουν μαζί με τον γιο τους

Ο γιος της Τζένης Θεωνά και του Δήμου Αναστασιάδη λατρεύει να ζωγραφίζει. Είναι άλλωστε σε ηλικία, - έγινε πριν μερικές ημέρες 2 ετών - όπου τα περισσότερα συνομίληκα παιδάκια ξεκινούν να μουτζουρώνουν με έντονα χρώματα χαρτιά, τοίχους, πατώματα ανακαλύπτοντας τη χαρά της δημιουργίας.

Ο μικρός Αρίωνας λοιπόν, πέρα από τα λεμόνια και τα μηχανοκίνητα οχήματα, έχει αδυναμία και στη ζωγραφική.Τους δύσκολες μέρες της καραντίνας ο μικρός τις πέρασε με τους γονείς του στο σπίτι …δοκιμάζοντας όλα τα χρώματα ακόμα και στα χέρια του.


https://www.instagram.com/p/CHaq8eYMuAZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Η γνωστή ηθοποιός που δημοσιεύει αρκετά στιγμιότυπα με τον γιο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε κι άλλες φωτογραφίες με τον γιο της επί το έργον.

Μόνο που δεν ήταν μόνος του. Εκτός από τους γονείς του ήταν και φίλοι τους όπως η Μαρία Καβογιάννη.Κι αφού έφαγαν είπαν να κάνουν παρέα στο μικρό και να ζωγραφίσουν. Έστρωσαν λοιπόν το τραπέζι με χαρτί ζωγραφικής και ξεκίνησαν.


https://www.instagram.com/p/CNiD0Nus-aM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Ο μικρός φαίνεται ότι είχε κάποιες …αντιρρήσεις καθώς σπρώχνει το χέρι του μπαμπά του, πάντως όλοι τους κατάφεραν να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους. Αναμφισβήτητα μας εξέπληξε το ταλέντο της Μαρίας Καβογιάννη και στη ζωγραφική.
Δείτε κι άλλες φωτογραφίες του Αρίωνα σε ώρες παιχνιδιού στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved